Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tune en Edelbrock Carb

Edelbrock har produsert ettermarkedet ytelse deler siden 1933. Først og fremst kjent for forgassere og suspensjon komponenter, er Edelbrock merkevare rettet mot høy ytelse deler, har startet sin virksomhet produserer komponenter for racerbiler. Som et resultat, kan Edelbrock forgassere produsere store hestekrefter gevinster hvis riktig innstilt. Du trenger
Smal-blader standard skrutrekker
Vakuummåler
Assistant
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen på et flatt og jevnt underlag . Start motoren og la den gå på tomgang i fem til ti minutter. Det er viktig for olje og andre væsker for å oppnå normal driftstemperatur for å gi en nøyaktig baseline til å stille inn forgassere. Når motoren er opp til normal driftstemperatur, slå den av.
2

Løft panseret og løsne vingemutteren på luftfilteret dekselet. Bruk en fille for å beskytte fingrene hvis mutteren har blitt varmet ved varm motor. Løsne ledningen utstikkerne fester kantene av luftfilteret og løft det av motoren, avslører ventilene.
3

Koble gummislanger fra vakuummåleren til portene på inntak manifold . Dette er forbindelsesrøret mellom forgassere til resten av motoren. De små måler portene på sine sider vil bli koblet med små gummipropper. Koble måleren til disse portene vil vise hastigheten som luften blir trukket inn i forgasseren. Hver oppringt på måleren representerer trykket av en annen forgasser.
4

Start motoren. Messing skruen på forsiden av forgasseren justerer tomgangsblanding. Dreie skruen mot urviseren vil gjøre blandingen slankere, redusere mengden av drivstoff i blandingen. Slå den mot urviseren til motoren sliter på tomgang, og deretter øker det litt til motoren går jevnt igjen. Ideen er å ha tomgangsblanding være så tynn som mulig uten å drøye.
5

Har din assistent trykke på gasspedalen, ruse motoren nær, men ikke over, den røde sonen på turtelleren . De vakuummålere bør holde stort sett konstant i dette. Hvis de pigg, og motoren synes å være i ferd med å stall, det er for lite brennstoff inn i forgasseren. Hvis vakuum målere dukkert, er blandingen for rik og trenger mer luft.
6

Juster skruen på siden av forgasseren å endre måling jetfly, og legger mer eller mindre luft til drivstoff blandingen i gang. Gjenta testen med vakuummåleren inntil nålen forblir stødig når ruse motoren. Når den gjør det, fjerner gauge, bytte luftfilter dekselet og vingemutteren og senk hetten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102220.html

Previous:
Next:

Tune Ups