Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan justere 1964 Fairlane Ventiler

The 1964 Ford Fairlane var utstyrt med hydrauliske løftere og justerbare vippearmer. For å unngå risiko for brente ventiler, må hver av motorens ventiler justeres riktig. I motsetning til mekaniske løftere som må justeres med en bladsøker, den Fairlane sin hydrauliske løftere gjør justere ventilene en ganske enkel prosess som involverer minimal demontering. Du trenger
Wrench
Stikknøkkel
pakning sealer
to ventil dekke pakning
Vis flere instruksjoner
en

Fjern ventildekselet er sikring bolter med en skiftenøkkel for å få tilgang til vippearmer.
2

Start motoren og la den inaktiv.
3

Løsne mutteren som ligger i midten av vippearm nærmest fronten av motoren med en pipenøkkel, i retning mot urviserne, inntil en klaprende lyd blir produsert.
4.

bruk mutteren som ligger i midten av vippearmen nærmest foran på motoren med en pipenøkkel, i klokkens retning, like før clacking lyden forsvinner.
5

Vri mutteren som ligger i midten av rocker arm nærmest fronten av motoren med en pipenøkkel 3/4 av en sving, med klokken, for å fullføre justeringen for at ventilen.
6

Gjenta trinn 3 til 5 for neste ventil, flytte fra fronten av sylinderen hodet til ventilen på baksiden av topplokket.
7

Slå av motoren.
8

Påfør pakning sealer til hver side av en ny ventil dekke pakning. Plasser pakningen på topplokk, senk deretter ventilen dekselet på pakningen. Monter og stram til ventildeksel er sikringsboltene med en skiftenøkkel.
9

Gjenta trinn 1 til 8 for de resterende topplokket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102365.html

Previous:
Next:

Tune Ups