Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre en 1998 Dodge Caravan Fuel Filter

Formålet med drivstoff filter på 1998 Dodge Caravan er å holde eventuelle sedimenter og søppel i drivstoffet kommer inn i motoren. Drivstoffet forlater gasstanken og reiser inn dieselfilter. Drivstoffilteret deretter feller sedimenter inne før du sender drivstoff til motoren. Dodge anbefaler at du bytter dieselfilter på 1998 Dodge Caravan mellom 50.000 og 75.000 miles. Du trenger
Jack
Jack står
Fuel fange pan
3/8-inch skralle
10mm socket
New drivstoffilter - Hastings/HAGF298

Vis flere instruksjoner
en

Park 1998 Dodge Caravan på et plant underlag og sett på parkeringsbremsen, slik at van ikke vil rulle.
2

Skru gassen hetten fra gasstanken. Dette vil avlaste gasstrykket ut av drivstoff filter slik at gassen ikke vil spray overalt.
3

Jack opp bak på 1998 Dodge Caravan og plasser bukker under rammen rail foran begge bakhjulene. Senk Caravan på jack stands. Kontroller at Caravan sitter jevnt og sikkert på toppen av bukker.
4

Crawl under baksiden av Caravan og finn drivstoffilter. Drivstoff filter på 1998 Dodge Caravan ligger på toppen av bensintanken. Brenselet filter er en liten metall cannister med tre drivstoffledninger som kommer ut av bunnen.
5

Fjern en festebolt som holder brensel-filteret til toppen av gasstanken. Bolten er en 10 mm bolt som går gjennom den lille braketten som er koblet til brennstoff-filter. Snu 10mm bolten mot klokken for å løsne og fjerne med en 3/8-inch skralle og en 10mm socket.
6

Skyv drivstoff fange pan direkte under gasstanken å fange overflødig gass. Med gasskappe skrudd ut, vil det bare være en liten bit av overflødig gass i drivstoff linjer.
7

Fjern de tre drivstoff linjer fra bunnen av dieselfilter. Klem plastklemmene på slutten av drivstoff linjer og trekk drivstoff linjer off av dieselfilter. Huske hvilke drivstoff linjen går inn i hvilken port. Kast den gamle drivstoffilter inn fangsten pannen.
8

Skyv tre drivstoffslanger på drivstofflinje havner på bunnen av drivstoffilteret inntil klips i slutten av drivstoff linjer låse inn sted. Trekk deretter forsiktig tilbake på drivstoff linjer for å sørge for at drivstoff linjer er sikret på de brennstofffilter porter. Kontroller at drivstoff linjene er koblet til de riktige portene.
9

Skru drivstoffilteret braketten tilbake til toppen av gasstanken. Stram 10mm bolt ned tett med 3/8-inch skralle og 10mm socket.
10

Skru bensinlokket tilbake på gasstanken. Vri nøkkelen av og på tre ganger for å tilføre drivstoff filter med brennstoff. Sveiv motoren og inspisere drivstoff filter for lekkasjer. Slå av motoren.
11

Jack baksiden av 1998 Dodge Caravan opp og fjern bukker. Senk Caravan tilbake til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102396.html

Previous:
Next:

Tune Ups