Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan få mer hestekrefter ut av motoren din

Factory motorer, enten laget for en bil, motorsykkel, båt eller ATV, er produsert med noen begrensninger til hestekrefter. Den viktigste årsaken til de hestekrefter restriksjonene er selskapet er å ha for å møte spesifikke utslipp og DOT krav satt av myndighetene. Med noen få enkle tilpasninger og ettermarkedet deler, vil du se en anstendig økning i hestekrefter motoren din kan produsere samtidig holde bilen street-legal. Du trenger
Aftermarket ECU chip
Aftermarket luftfilter
Aftermarket eksos system
Vis flere instruksjoner
en

Installer en ettermarkedet ECU eller elektronisk databrikke . Den lager ecu brikken ikke er programmert for maksimal utgangseffekt av motoren. Forskning og finne den mest fordelaktige ECU chip for motoren din. Motorens datamaskin vil være i stand til å frigjøre litt mer hestekrefter uten begrensninger av aksjen ECU.
2

Installer en ettermarkedet luftfilter. Den enkleste og mest effektive måten å øke hestekrefter er å la motoren puste bedre. En ettermarkedet luftfilter vil gjøre det mulig for inntak systemet til å suge i en større mengde ren luft inn i motoren.
3

Installer en ettermarkedet eksosanlegg. Jo større diameter på eksosrørene vil tillate eksosen å gå ut av motoren mer effektivt.
4

Installer en lett trinse system. Jo mindre vekt beltene må flytte start og stopp, jo mer strøm motoren vil produsere. Lettere trinser la motoren rev raskere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102408.html

Previous:
Next:

Tune Ups