Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hva som gjør en bil Jerk ?

Det finnes en rekke grunner til at en bil kan rykk under kjøring . De fleste av disse er ikke alvorlige problemer, og kan fikses med en skikkelig tune- up eller utveksle deler . Hvis du er usikker , og kan ikke finne årsaken til din bil jerk problem ta bilen til en profesjonell mekaniker . Fuel Injection
p Det er mulig for drivstoff sprøytebrukere i bilen for å få tette . Dette kan føre til en midlertidig krampetrekninger mens du kjører eller når du er i en ubevegelig tilstand. Ved hjelp av et drivstoff additiv spesielt utviklet for riktig drivstoff injeksjon vil normalt bidra til problemet ditt .
Fuel Filter

Et skittent drivstoff filter kan også være årsaken til en bil krampetrekninger problem . Dette er svært likt å ha tette drivstoff sprøytebrukere , men kilden til problemet ligger i drivstoffilteret . Når det blir overkjørt med skitt og gunk , begynner det å slutte å fungere riktig, forårsaker en bil å rykke . Hvis drivstoff filteret er skittent , erstatte den med en ny.
Bad Transmission

I mer ekstreme tilfeller , hvis bilen er krampetrekninger dårlig , den bilens girkasse kan være venter på å gi ut når som helst . Dette blir enda mer en mulighet i eldre bilmodeller , og når bilen har høy kjørelengde. Hvis du mistenker at dette kan være tilfelle , ta bilen til en mekaniker så snart som mulig . En dårlig overføring kan føre til alvorlige problemer for din bil og lommebok.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102468.html

Previous:
Next:

Tune Ups