Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tid en Chevy V8

En motor er en rekke bevegelige deler som fungerer i samklang å produsere strøm. Dersom motorens komponenter ikke er synkronisert, vil Motoreffekten bli vesentlig redusert og bilens gass kjørelengde vil lide. Denne synkronisering er vanligvis referert til som "timing" og er avmerket med en tidsstyrings-og justert til forhandleren. Chevrolet V8-motorer er ganske enkelt til annen, spesielt med tanke på at de midlertidige punktene er på forsiden av motoren ved den harmoniske balancer. Du trenger
Engine spesifikasjoner brukerhåndboken
Chalk
Skrue eller golf tee
Vis flere instruksjoner
en

Finn og merk riktig timing punktet. Rundt ytterkanten av den harmoniske balanserer er flere linjer og tall. Hver linje representerer et antall grader av en 360 ° sirkel. Linjen skal merkes varierer, avhengig av motor, og kan finnes ved å referere til motorens spesifikasjoner håndbok. Skriftlærd riktig merket på harmonisk balancer med et stykke kritt.
2

Marker tuppen av timing pekeren. Tidspunktet pekeren er en liten metall stykke like over harmonisk balancer. Stykket smalner av til en spiss. Marker dette tipset med et stykke kritt.
3

Fest en timing lys til batteriet og til nr. 1 tennpluggen. En timing lys består av en timing pistol og tre ledninger. Fest ledningen med den sorte alligator klipp til minuspolen. Fest ledningen med den røde alligator klipp til den positive batteripolen. De endelige ledningsklipset hvor som helst langs tennplugg kabelen for nummer én tennplugg. På Chevrolet V8, er nummer én tennplugg ledning på forsiden av motoren, på førersiden.
4

Koble vakuumslangen fra distributør, hvis det er aktuelt. Eldre chevrolets har en skål-formet vakuum beholderen på siden av distributøren. En liten gummislange glider over et passende metall i midten av beholderen. Trekk slangen ut av vakuum beholderen, og koble slangen med en skrue eller golf tee.
5

Løsne skruen i midten av distributørens hold-down klemme på bunnen av distributøren med en skiftenøkkel.
6

Sørg for at de tre ledningene fra timing lys er fri for viftebladene og motor belter, og slå av motoren på.
7

Trekk utløse på timing lys og peke lyset i harmonisk balancer. Som timing blinker, vil lyset reflektere ut av de to kritt merkene. Motoren er "timet" når disse to kritt merkene justere. Vri distributør til merkene justere og slå av motoren.
8

Koble de tre timing lys ledninger, stram distributørens hold-ned klemmen med en skiftenøkkel, og koble sugeslangen inn i vakuum beholderen på distributør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102268.html

Previous:
Next:

Tune Ups