Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik installerer tennplugger Into en Honda CR-V

The 2003 Honda CR-V tenning systemet bruker en coil-on-plug-systemet har så ingen tennplugg ledninger å forholde seg til. I stedet, fire individuelle spoler sitte over tennpluggen på hodet og ventil-cover montering. CR-V har en cover av spolene for å beskytte dem mot skitt og fukt samt gjøre motoren ser litt renere og mindre rotete. Endre tennpluggene vil kreve fjerning av spoler for tilgang, og dette er en god tid til å inspisere og rengjøre dem om nødvendig. Du trenger
Wrench satt
Socket satt
Ratchet
Spark-stikkontakt
Bladmått
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen fra batteriet etter fjerning av bolten fra kabelenden med en skiftenøkkel. Isoler kabelen fra batteriet mens du arbeider.
2

Finn spolen dekselet kjører nedover midten av ventilen og fjern de fire mutrene fra det med en socket og skralle. Sett nøttene til side, og løft dekselet av ventildekselet, utsette spoler under.
3

Løsne boltene som holder spoler ned med en socket og skralle. Velg en spole til å begynne med og koble fra ledninger-sele kontakten fra coil. Løft spolen rett opp og av tennpluggen.
4

Ta ut tennpluggen ved å vri den mot klokken med en tennplugg socket og skralle. Fjern pluggen fra sylinder-head boring og kast den. Åpne boksen som inneholder den nye tennpluggen og forsiktig fjerne det.
5

Kontroller gapet mellom elektroden og bakken på undersiden av pluggen. Det bør settes til 0,039 med en bladsøker. Måleren skal bare gli gjennom gapet med en svært liten drag på bladet.
6

Installer den nye pluggen inn i tennplugg hullet, skru den med urviseren for å stramme den med en tennplugg socket og skralle. Stram den til den sitter godt, og slå den en kvart omdreining. Skyv spolen over tennpluggen og installere coil-bolten med en stuss og skralle.
7

Sett i ledningsnettets kontakten til coil, deretter gå til neste sylinder og gjenta prosess. Når du har fullført alle fire sylindre, plassere spolen dekselet på ventildekselet og installere de fire mutrene, strammer dem med en stuss og skralle.
8

Installer den negative batterikabelen på minuspolen på batteriet og trekk til festebolten med en skiftenøkkel. Start motoren for å teste reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102422.html

Previous:
Next:

Tune Ups