Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik bruker du en motorsykkel forgasseren Vacuum samtidighet på en 750 Honda

På den firesylindrede Honda CB750 motorsykkel, har hver sylinder sin egen forgasseren. Justere throttle lysbilder å åpne nøyaktig det samme beløpet i samklang kalles synkronisering. Feilaktig synkroniserte forgassere kan føre en eller flere sylindere for å arbeide hardere enn de andre og reduserer motorens ytelse. Synkronisering av forgassere er gjort ved hjelp av et kvikksølvmanometer som gir en visuell avlesning av vakuum kravene til hver sylinder i motoren. Periodisk synkronisering av forgassere vil holde motorsykkelen opererer i topp ytelse. Du trenger
Multi-port forgasser synkronisering verktøyet
Forgasser fastnøkkel
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Plasser motorsykkelen på midten stå. Start motoren og la den varmes opp til normal driftstemperatur.
2

Slå av motoren. Fjerne setet og sidedeksler. Siden dekker er en pressekonferanse passer inn gummituter og vil løsne uten bruk av verktøy.
3

Slå av drivstofftilførselen ventilen på gass tank og fjern drivstoffslangen til forgassere. Fjerne hold ned bolten på baksiden av gasstanken. Fjern bensintanken ved å løfte den opp og bakover.
4

Fjern vakuum plugger fra forgasseren organer. Koble vakuum linjer fra synkronisering verktøyet til portene på forgasseren organer. Koble hver linje i rekkefølge fra én til fire, starter på venstre side av motoren som du ville se på dem fra å sitte på sykkelen.
5

Start motoren og observere målingene på synkronisering verktøyet. Hvis forskjellen i avlesningene mellom forgassere er større enn 2,4 inches av kvikksølv, så forgassere trenger justering. Nummer 2 forgasseren er base stykke og er ikke justerbar. De andre tre forgassere vil bli justert for å matche lesninger av nummer to forgasseren.
6

Løsne mutteren på nummer 1 forgasseren justeringsskrue. Drei skruen inntil avlesningen på måleren nummer en er mindre enn 2,4 inches forskjell fra tallet 2 forgasseren. Stram ned låsemutteren, og pass på ikke å forstyrre justeringen. Åpne og lukke gass og kontrollerer justering for nøyaktighet.
7

Bytt drivstofftanken og slå drivstofftilførselen ventilen på. Refill forgasseren boller med gass for neste trinn. Ikke bruk en ekstern drivstofftilførsel tank på grunn av risiko for brann.
8

Gjenta trinn 6 og 7 for å justere nummer 3 og 4 forgassere.
9

Shut ned motoren og fjern synkronisering verktøyet. Erstatte vakuum-pluggene på forgassere. Erstatte gass tank og sidedeksler.
10

Start motoren og justere tomgang til 1000 rpm hvis nødvendig, ved å bruke tomgangsjusterings skruen ligger mellom forgassere 2 og 3.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102149.html

Previous:
Next:

Tune Ups