Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte en Coil Pack på en 2,5 Pontiac Engine

Pontiac brukte 2,5 liters motor i mange forskjellige biler som starter så tidlig som i 1977. Motoren, kjent som "Iron Duke" var en traust liten firesylindret som ble innsprøytning og begynte å bruke det som var kjent som en DIS eller Distributør-mindre Tenningssystem i 1983. Coil packs erstattet distributør og ble sparket av motoren ledelse datamaskin. Hvis du trenger å bytte ut en av disse spiral pakker, som de ble kalt, kan du få en erstatning på mange auto deler butikker. Montert på toppen av ventildekselet, de er lett å komme til og bytte. Du trenger
Wrench satt
Socket satt
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative batterikabelen fra batteriet og legg den side. Når du arbeider på tenningssystemet, må du de-energi system bare for å være på den sikre siden.
2

Finn coil pakker på motoren på bilen din. På den 2,5 liters motor, er de normalt monteres på toppen av ventildekselet.
3

Koble den elektriske kontakten fra spolen pack. Sørg for å Åpne låsen på pluggen før du prøver å koble den, eller vil du skade kontakten.
4

Koble tennplugg ledninger fra spolene. Fjern de fire festeboltene fra braketten med en stikkontakt og løft spolen pakke av motoren.
5

Installer den nye spolen pakke på motoren ved hjelp av de fire festeboltene du fjernet tidligere. Stram dem til 40-tommers-pounds med en momentnøkkel.
6

Monter tennplugg ledninger på spolen pakker. Sørg for at de sitter helt på den høye spenningen terminalen på spolen pack.
7

Plugg inn den elektriske kontakten fra motoren ledningsnettet til viklingslaget eller DIS system. Pass på at den låser seg i når du trykker på kontakten i.
8

Installer negative batteriet kabelen på batteriet terminalen og trekk til festebolten med en skiftenøkkel. Prøvekjør motoren for å bekrefte at reparasjonen var vellykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102277.html

Previous:
Next:

Tune Ups