Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvor å Feilfri Fog off frontlykter

Over tid frontlykter bli tåkete fordi miljøgifter og støv stokk til såpe rester som samler seg når du vasker bilen. For å de-tåke frontlysene, må du skrubbe dem med en løsning som vil skjære gjennom den innebygde opp sot og såpe avskum. Det finnes flere produkter på markedet som du kan kjøpe til dette formålet, men du trenger ikke å gå ut og bruke penger på dette prosjektet. Du har sannsynligvis alt du trenger for å de-tåke frontlysene midt i kjøkkenet ditt. Du trenger
Cotton fille
Baking soda
Mixing bowl
Varmt vann
Windex (eller andre vinduer renere)
Papir håndklær
Vis flere instruksjoner

en

Sett 4 ss. av natron i en bolle. Legg akkurat nok vann til å lage en tykk pasta, og røre blandingen inntil den er jevnt blandet. Sett til side.
2

Kjør bomull klut under varmt vann og deretter presse ut så mye vann som mulig. Fille bør være fuktig, men ikke dryppende våt.
3 p Med små sirkulære bevegelser, gni lime på en av frontlykter. Start med et lite område og skrubbe til du ser tåke klart. Fortsette å arbeide i små sirkler til hele frontlys er de-fogged. Din lim vil se ekkelt, så erstatte lime etter behov.
4

Skyll frontlys med rent vann. Du kan bruke en hageslange for dette formålet, eller du kan bruke en annen fille som du stadig vaske ut i rent vann.
5

Grundig spray frontlys med Windex. Bruk tørkepapir til å gni frontlys til det glitrer.
6

Gjenta denne prosessen med den andre frontlys. Du kan også bruke denne rensemetoden på baklys, Sidespeilpakke foringsrør, og eventuelle andre utvendig plast eller akryl del på bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102369.html

Previous:
Next:

Tune Ups