Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en 351 Ford Motor

Ford 351 motor ble først introdusert i 1971 og brukes som en racing motor. The For 351, som de fleste motorer, kan bli innstilt og justert for å få bedre gass kjørelengde. En titt gjennom historien vil vise at gassprisene varierer, men for det meste økningen jevnt og trutt. Heldigvis er de fleste av trinnene for å forbedre gass kjørelengde på 351 Ford er enkel og lett å utføre uten en mekaniker. Instruksjoner
en

Tenk bilen du kjører. Undersøk din bil eller lastebil for noen produkter som ikke blir brukt og kan fjernes. Hvis du har skistativ på toppen av bilen din som du aldri bruker, ta dem av.
2

Rengjør og endre drivstoff filter minst hver 30 000 miles. Holde drivstoffslanger ren vil hjelpe din 351 motor prosessen drivstoffet mer effektivt og holde deg fra å måtte fylle opp så ofte.
3

Stopp beskatte din 351-motoren unødvendig. Dette betyr ikke fremskynde og tregere hvis du ikke må. Ikke overskride fartsgrensen bare for å bli fanget bak en saktegående kjøretøy.
4

Ikke overstig 55 mph hvis du kan unngå det. Din 351 motoren vil forbruke mer gass hvis du kjører over 70 mph.
5

Bruk riktig motorolje. 1970-modellen av 351 samtaler for 10W30 om vinteren og om sommeren. Avhengig av året av 351-motoren, vil kombinasjonen variere. Sjekk brukerhåndboken for å være sikker. Retten motor olje kan lagre gass.
6

Endre luftfilteret minst hver 50 000 miles. Holde luftstrømmen i motoren din ren kan hjelpe motoren kjøre jevnt og redusere mengden av arbeid motoren må gjøre.
7

Sjekk tilstanden til gnist din plugger hvert halvår for noen tegn til korrosjon . Hvis du oppdager at tennpluggene er korrodert eller rustne, endre dem umiddelbart. Siden dine tennplugger er det som antente drivstoff for å holde motoren i gang, må de kjøre effektivt å moderere drivstofforbruk.
8

Hold dekkene skikkelig oppblåst. Sjekk innsiden etiketten på døren av kjøretøyet for den anbefalte mengden lufttrykk.
9

Hold vinduene lukket. Å gjøre dette vil redusere mengden av luftmotstanden på bilen din som senker drivstoff som trengs for å flytte bilen eller lastebil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102631.html

Previous:
Next:

Tune Ups