Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tune Up en 1999 Dodge ES

Tuning opp din Dodge ES vil sørge for at du får topp ytelse ut av kjøretøyet. Utføre en melodi vil også forbedre gass kjørelengde og hestekrefter, slik at din Dodge motoren ikke jobbe hardere enn nødvendig. For å utføre en melodi på en Dodge ES betyr at du vil være i endring ut tennplugger, tennplugg ledninger og distributør cap. Dette er et ganske enkelt prosjekt som bør ikke ta mye av din tid og krever bare grunnleggende verktøy for å fullføre. Du trenger
Wrench
Bladmått
Spark plug socket
Ratchet
tennplugger
Anti-seize compound
Spark plug ledninger
Phillips skrutrekker
Fordelerlokk
Rotor
Vis flere instruksjoner
Endre tennplugger
en

Koble fra batteriet på din Dodge ES. Fjern den negative kabelen fra batteriet med en skiftenøkkel for å forhindre elektriske støt mens du utfører melodi.
2

Fjern tennpluggen fra første tennpluggen i motoren. Bare trekke ledningen ut. Ta en tennplugg skralle og forsiktig skru tennpluggen. Fjern tennpluggen fra sin sokkel i motoren.
3

Installer den nye tennpluggen på plass med tennpluggen skralle. Plugg ledningene tilbake inn i tennpluggen. Gjenta denne prosessen for alle tennpluggene i Dodge motor.
Skifte Spark Plug Wires
4

Trekk av støvelen eller støpselet fra tennpluggen å koble ledningen fra tennpluggen og også fra distributør cap.
5

Ta den nye tennplugg ledningen og koble den til distributøren cap og deretter til tennpluggen. Sørg for å endre hver ledning en om gangen.
6

Gjenta denne prosessen for alle tennplugg ledninger.
Distributør Cap og Rotor
7

Trekk hver av tennplugg ledninger fra distributør cap. Plugge dem inn i den nye hetten.
8

Bruk en Phillips skrutrekker for å fjerne festeskruene som holder distributør cap på plass. Fjern hetten fra distributøren.
9

Fjern rotoren fra distributør skaftet av Dodge med Phillips skrutrekker. Bytt rotoren i fordeleren akselen og skru den på plass.
10

Plasser den nye distributør cap på distributør med Phillips skrutrekker. Fest den negative batteriet kabelen til batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102593.html

Previous:
Next:

Tune Ups