Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Tune Up Spesifikasjoner for en Ford Mustang 302

Ford 302 ble først produsert i 1968 og ble installert i Mustang av midten av 1968 produksjonsår. Den 302 ble generelt ansett for å være en pålitelig motor og grei å jobbe på grunn av sin enkle design og liten fysisk størrelse. Som alle motorer, må 302 jevne være innstilt opp for det å operere på sitt mest effektive. En kritisk del av tuning opp motoren er å ha de riktige spesifikasjonene. Tennplugger

302 var utstyrt med modell BF-32 tennplugger. Tennplugg gap, noe som betyr at avstanden mellom plugg to elektroder, var 0,034 inches.
Distributør

Innenfor 302 distributør er et enkelt sett med tenning poeng. Denne avstanden mellom tuppen av punktene var 0,021 inches. Den kamvinkel, som betyr hvor lang tid som tips av punktene forbli åpen, var mellom 30 og 33 grader.
Tenningsinnstilling

Riktig tenning timing mark er 6 grader før øvre dødpunkt, som indikert av de nummererte linjer på kanten av den harmoniske balancer.
Idle Speed ​​

Idle speed må måles når motoren er varm. Hvis Mustang har en automatisk girkasse, er riktig tomgangsturtall 550 omdreininger per minutt. Hvis maskinen er utstyrt med manuell girkasse, er hastigheten 625 omdreininger per minutt.
Compression

Compression refererer til lufttrykket i en sylinder når stempelet er på toppen av den sylinder, som målt i pounds. Fabrikken komprimering vurdering var 150 pounds.
Fuel Pump Pressure

Fuel pumpe press refererer til mengden av press drivstoffpumpen leverer til forgasseren. Fabrikken drivstoffpumpe produsert mellom 4 og 6 pounds av press på tomgang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102532.html

Previous:
Next:

Tune Ups