Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik tester en Ford Ignition Coil

Teste motstand over flere terminaler på din tennspolen er den eneste sikker og nøyaktig måte å fortelle om spolene er skadet eller ikke. Måling av primær og sekundær resistens krever et ohmmeter, og en digital avlesning er best hvis du har tilgang til en. De fleste tennspoler vil falle inn i lignende områder når du leser motstanden, men det kan være noe variasjon av produsenten og spole type. Hvis du er usikker på hva din bør være, sjekk med forhandler serviceavdeling. Du trenger
Wrench satt
Digital ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative batterikabelen fra batteriet med en skiftenøkkel. Isoler batteriet kabelen slik at den ikke får kontakt med batteriet.
2

Finn spolen på Ford motor. Spolen ser ut som en svart sylinder med et senter ledning som ligner på en tennplugg ledning og to side innlegg med nøtter og ledninger festet.
3

Fjern den store ledningen fra sentrum av spolen ved å trekke den rett ut av spolen. Løsne mutrene og alle ledninger festet til siden terminalene på spolen også.
4

Place testen fører fra ohmmeter på siden terminaler, en på hver side. Det spiller ingen rolle hvilken bly går hvor i dette tilfellet. Legg merke til lesing på måleren. Dette er den primære motstand, og det bør lese mellom 0,4 og 2 ohm på Ford coil.
5

Flytt test bly fra den negative innlegg på spolen til sentrum terminal hvor stor ledning ble fjernet. Hold den andre fører på den positive innlegg av spolen. Legg merke til motstanden lesing på ohmmeter. Din slynge skal en lesning av mellom 6000 og 15 000 ohm for din Ford.
6

Bytt spolen med en ny hvis målingene er utenfor noen av disse områdene, som det ville indikere en defekt spole . Hvis avlesningene er innenfor rekkevidde, installere ledninger, sikringer og nøtter på siden innleggene, være sikker på at de går tilbake på i samme posisjon de var i før du fjernet dem.
7

Stram mutterne med en skiftenøkkel og installere den store coil ledningen på midten terminal av spolen. Den skyver bare på plass, men sørg for at det er helt i eller det kan løsne når motoren er i gang.
8

Sett den negative batterikabelen på den negative innlegg av batteriet. Trekk til bolten med en skiftenøkkel for å feste kabelen enden på batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102284.html

Previous:
Next:

Tune Ups