Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tid en 93 Honda Prelude 2.3 Engine

The 1993 Honda Prelude sports coupe inneholdt en 2,3-liters motor. Tenningen timing forårsaker den gnisten som starter forbrenningsmotor. Fabrikken anbefalte tenning timing for den 2,3-liters Prelude er 15 grader. Juster Prelude tenningen timing tilbake til sin rette tid jevne mellomrom for å opprettholde bilen. Du trenger:
Timing lys
Wrench
Hjulklosser
Vis flere instruksjoner
en

Slå bilen i et område med plass uten mange biler eller objekter rundt deg. Slå av alt tilbehør du bil har for eksempel klimaanlegg, varme og radio.
2

Blokker hjulene for å ivareta sikkerheten. Sett giret i nøytral, gjelder i nødbremsen og gradvis få motoren til en inaktiv hastighet på 750 rpm. Den tomgangsturtall er bare ment for å varme bilen opp og ikke trenger å bo på 750 rpm under hele operasjonen.
3

Avslutt bilen med nødbremsen anvendt og åpne panseret på din Prelude. Rpm bør gå tilbake til null nå som du ikke lenger å bruke gassen.
4

Koble timing lys til batteriet ved å plassere den røde klippet på plusspolen først og den svarte klipp på den negative terminalen sekund. Koble timing lys klemmen til nummer en tennplugg ledning koblet til motorens topplokk. Skinne i lyset på tidspunktet indeks over skivene koblet til motorens veivaksel for å sjekke tenningen timing.
5

Observer taktmerket å se hva tenningen timing er. Du kan la tenningen timing alene og ta med bilen tilbake til sin pre-drift stat hvis timingen leser 15 grader, men du kan også justere den.
6

Bruk en fastnøkkel til å løsne distributør lock- ned bolt, som ligger ved foten av fordelingsskap. Koble distributør vakuum slangen fra fordelingsskap, men vær forsiktig så du ikke å koble fra de andre vakuum slanger.
7

Roter distributør til timingen merket på skivene faller til 15 grader.

8

Bruk skiftenøkkel til å stramme distributør lock-down bolt og koble distributør vakuum slangen tilbake i fordelingsskap. Fjern timing lyset fra den viktigste veivakselen skivene, nummer 1 tennpluggen og batteriet. Fjern bremseklosser fra din Prelude hjul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102229.html

Previous:
Next:

Tune Ups