Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik fjerner et dekk på en to-Wheel Trailer

Endre et dekk på en to-wheel trailer forskjellig fra å bytte dekk på et kjøretøy. Når du endrer et kjøretøy dekk, har du en parkeringsbrems for å holde den fra å rulle og skaper alvorlige skader. De fleste to-hjuls trailere ikke har en dedikert brems. Dette gjør at tilhengeren til å forskyve bakkene på små eller når blåst av vinden. Stabilisere traileren før du fjerner et dekk sørger for sikkerheten din. Du trenger
Tow kjøretøy
Hjulkile
Lug mutter skiftenøkkel
Trailer jack
Jack stå
Vis flere instruksjoner
en

Hev tungen på to hjul trailer 2 inches høyere enn stikk ball montert på baksiden av slepet kjøretøyet. Senk trailer på ballen. Sett slep bilens parkeringsbremsen.
2

Sett en hjulkile under dekk du ikke fjerne fra tilhengeren. Slå til hjulmutrene av den dårlige dekk en halv omdreining mot klokken med en lug mutter skiftenøkkel.
3

Hev side av tilhengeren med den løse hjul med et gulv jack, slik at kontakten sitter rett under hengerramma. Sett en jack stå under tilhengeren rammen for å stabilisere den.
4

Spinn løse hjulmuttere av hjulet mot klokken for hånd. Trekk hjulet fra traileren etter at du fjerner alle hjulmuttere fra rattet.
5

Skyv et nytt dekk på tilhengeren. Træ lug mutter på hvert hjul stud. Fjern støttebenet. Senk trailer til bakken.
6

Trekk til hjulmutrene med en lug mutter skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70821.html

Previous:
Next:

flate dekk