Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik bruker du en Nissan Truck Jack

Hvis du noen gang opplever en punktering, mens på veien med din Nissan lastebil, må du bruke lastebilen jack produsenten gir for å endre dekk. Ingen grunn til panikk, men. Lastebilen jack er en enkel saks jack ofte brukt for akutt flat tires.Before med lastebil jack, må du sette sammen bitene. Produsenten har en jack stang og verktøysett for montering; lagring er aldri et problem med tanke på at lastebilen jack kan demonteres. Bruk beviser enklere med den oppjekkbare poeng for å lede prosessen. Du kan finne den oppjekkbare punkter på siden av rammen av lastebilen. Du trenger
Tool kit
Jack stang
Vis flere instruksjoner
en

Locate lastebilen jack og verktøysett for din modell lastebil. For noen lastebiler, jekken og verktøysettet er under baksetet, brette opp setet for å komme til kontakten. For Nissan SUV, løft bagasjen ombord i lasterommet for å finne den kontakten.
2

Skru jekken og verktøykasse ved å dreie skruen mot klokken og ta ut kontakten.

3

Monter to rette stykker av jack stang. Deretter føres den T-formede enden gjennom oval-formet åpning over konsesjonskravet plate. Pass på å la den rettet mot reservehjul vinsj.
4

Fortsett monteringen av lastebilen jack ved å plassere den firkantede enden av jack stang i det firkantede hullet på hjulet mutter fastnøkkel til å danne et håndtak . Seat den T-formede enden av jack stang i dekket vinsj.
5

Påfør press for å holde kontakten stang stabil i dekket vinsj, slår jack stang mot klokken og senk reservedekket. Fjern holderen kjeden før du trekker ut reservehjulet helt.
6

Løsne hver hjulmutter en eller to omdreininger ved å vri til venstre med hjulet mutter fastnøkkel til å begynne å jekke opp bilen for å fjerne det skadede dekket.
7

Plasser lastebil jack direkte under jack-up point slik at toppen av jack kontakter bilen på jack-up point. Installer den sammensatte jack stang inn i kontakten.
8

Hold kontakten spaken og stang sikkert, deretter forsiktig heve bilen ved å vri jack stang til dekket klarner bakken. Bruk en skiftenøkkel til å fjerne hjulmutterne og dekk.
9

Senk bilen sakte etter å plassere reservehjulet på fjellet. Sikre hjulmutterne.
10

Return jack og verktøysett til forsvarlig oppbevaring område.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70854.html

Previous:
Next:

flate dekk