Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik fjerner et hjul og dekk Stuck på en aksel

Det er én ting å ha et hjul og dekk fast til navet hvis du har bilen på en heis, men det er en annen hvis du er på siden av veien med et punktert dekk som ikke vil gå av. Dessverre er dette ikke uvanlig for noen biler som har felger som passer godt rundt navet på knoke. Du kan få hjul og dekk ut av bilen uansett om det er på en heis eller en jekk, men det er ikke til å være pen og du er nødt til å vise det som har ansvaret. Følg disse nyttige trinnene. Du trenger
Spray smøremiddel
£ 2 slede (eller)
Long heavy metal pipe
Vis flere instruksjoner
en

Bytt den ene lug mutter på en av stenderne i den fast dekk. Træ den på omtrent tre eller fire tråder. Dette vil hindre at dekket flyr ut av knoke.
2

Spray en liberal dose med glidemiddel rundt omkretsen av midten av dekk felg der det plass til over navet på knoke. La smøremiddel for å suge inn og hellakkering.
3

Strike hjulet og dekket fra innsiden sideveggen utover med £ 2 slegge. Slående gummi del av sideveggen vil gjøre hammeren sprett dersom det er luft i dekket, så pass. Du må kanskje treffe felgen med hammeren for å sjokkere den fri fra navet. Dette vil kreve forsiktighet slik at du ikke skader felgen. Prøv å slå felgen nær perle av dekk der dekket og felgen møtes, igjen bakfra treffer utover.
4

Bruk en lang heavy metal pipe hvis hammeren ikke fungerer. Dette kan ikke alltid være praktisk, men hvis kjøretøyet har en historie med å stikke felger, bør du anskaffe en og bære den rundt i bagasjerommet eller et sted hendig. Igjen, svinge røret med brute force bakfra treffer utover og prøve å kontakte hovedsakelig gummi sidevegg, men igjen du må slå perle av felgen.
5

Spray mer glidemiddel og holde re- slående dekket med hammeren eller rør før den bryter løs av navet.
6

Fjern lug mutteren og ta av hjulet og dekk når du er vellykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70739.html

Previous:
Next:

flate dekk