Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik bruker du en Scissor Jack for en 2001 Nissan Pathfinder

Standarden fabrikken jack som leveres med 2001 Nissan Pathfinder er en saks typen jack. Jekken gir tilstrekkelig mekanisk fordel å løfte det ene hjulet av bakken om gangen, og er primært konstruert for å endre flat tires.This type jack er uegnet for bruk på ujevnt underlag, og er ikke en erstatning for riktig bukker å støtte et redskap for reparasjoner annet enn skifte av dekk. Du trenger
Scissor jack
Jack håndtere
hjulmutternøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et plant underlag og skru av den motoren og sett på parkeringsbremsen. Sikre girvelgeren er i "Park" for automatiske girkasser eller "omvendt" for manuelle girkasser.
2

Plasser jekken under bilen på riktig lift punkt. Å heve den fremre venstre eller høyre hjul, plasser kontakten på armeringen punkt på kroppen kanten, like bak rattet. Det vil være nesten selv med forkanten av inngangsdøren. Å heve bakhjulene, plasserer jekken under stabilisator brakett på bakakselen.
3

Koble jack håndtaket ved å sette enden av håndtaket inn i sporet på hjulmutternøkkel, danner en "T." Sett den andre enden av håndtaket inn i sporet på kontakten.
4

Vri jack håndtere klokken for å heve den. Når pluggen kommer i kontakt med kjøretøyet, at den er helt rett, og at bunnen er flat på bakken. Hvis jekken er skrå på den ene side, gjøre rettelser før du hever bilen.
5

Drei håndtaket sakte å heve bilen. Nøye se jack å sikre at det forblir rett. Når du har gjort de nødvendige reparasjoner, slår jack håndtaket mot klokken for å senke bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70876.html

Previous:
Next:

flate dekk