Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan fikse en spiker i et dekk på en bil

Selv for de mest forsiktige sjåføren, flate dekk er en fare. Selv om spionasje en spiker innebygd i en av bilens dekk kan være en deflating erfaring, det trenger ikke å bety timer tilbrakt i et venterom i løpet av et dyrt besøk til en bilverkstedet. Med kjøpet av en billig dekk-reparasjonssett, bør du være i stand til å ta vare på de fleste slike punkteringer selv, i løpet av minutter. Du trenger
Beskyttende briller
Bil jack
hjulmutternøkkel
Chalk
Tire plug reparasjonssett
Tenger
Kniv
Vis flere instruksjoner
en

Engasjere bilens nødbremsen for å hindre den fra å rulle, og deretter bruke en hjulmutternøkkel å løsne mutrene på hjulet med flatt dekk. Heve bilen ved hjelp av din bil jack, være sikker på å henvise til bilens håndbok for spesifikke instruksjoner og sikkerhetsregler.
2

Fjern alle hjulmuttere fra hjulet og dra forsiktig hjulet bort fra bilen . Inspiser dekk for å finne den nøyaktige plasseringen av spiker. Dette kan være innlysende dersom spikeren er stort, men et mindre spiker kan være vanskelig å finne. Hvis dette er tilfelle, anvende en litt vann på slitebanen av dekket. Som luften strømmer ut fra dekket, vil det dannes bobler ved punktering punkt. Marker dette området med kritt eller et stykke tape slik at du lett kunne finne hullet etter spikeren har blitt fjernet.
3

fjerne spiker fra dekket og kast . Avhengig av hvor fast forankret spikeren er, kan du være i stand til å gjøre dette med bare hendene, men hvis ikke et sett med tang vil gjøre utslaget. Deretter tar rasp verktøy fra dekket plug kit, sett i inn spiker hull og fjern. Dette verktøyet fungerer som en liten fil som renser gummi og røffer opp overflaten. Dette vil tillate større vedheft og en bedre tetning med pluggen.
4

Dekk en plugg med den medfølgende sement og tre den gjennom innsetting verktøyet. Skyv deretter innsetting verktøyet godt fast i dekket. La omtrent en halv tomme eller så av pluggen stikker ut på utsiden av dekket og trekk deretter innsetting verktøyet ut igjen, slik at pluggen fast forankret i dekket.
5

Skjær av utstikkende enden av pluggen med saks eller et verktøy kniv slik at den sitter nesten i flukt med dekk overflaten som omgir den. Resten av den eksponerte pluggen vil slites raskt ned når du fortsetter å kjøre. Test reparerte området for lekkasjer ved å helle litt vann på det og ser etter bobler. Hvis alt er bra, Monter dekket, og pass på at alle hjulmuttere er skikkelig strammet og dekket er fylt opp til trykket som er anbefalt av produsenten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70801.html

Previous:
Next:

flate dekk