Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Ventilspindel Verktøy

Ventil stilk verktøy er viktig når du arbeider på grunnleggende dekk reparasjoner, fra å fikse leiligheter og måle dekktrykket til erstatning. Dette utstyret er bærbar, rimelig og tilgjengelig på de fleste automotive butikker. Likevel, når det gjelder å holde et sett av sunne dekk, ventilen stammen verktøy er en nødvendighet. Ventil implantering /fjerning Tool
innsetting /fjerning verktøy er universelle og arbeid på nesten alle dekk. p Det kan være vanskelig å gripe og manipulere ventilspindlene på grunn av sin lille størrelse. Fett, smuss og rester kan også bygge opp i ventil rygger, noe som gjør dem altfor glatt. Ventilstammen innsetting /fjerning verktøyet har innvendige gjenger mønstre som samsvarer med tråder av noe standard ventilen stammen. Dette verktøyet brukes til å skru gamle ventiler og skift til nye.
Tire Gauge
Tire målere måler lufttrykket.

Et dekk måleren er en viktig komponent i enhver verktøysett. Disse små enheter glir lett på noen vanlige ventilen stammen. Ved å anvende bare et par pounds av trykket til spindelen, kan disse målere måle mengden av luft i dekket. Disse kommer godt med for å avgjøre om et dekk er over-oppblåst, under-oppblåst eller har en lekkasje.
Air Hose

Ved hjelp av en enkel luftslange er en rask og effektiv måte å fylle et dekk. Luftslanger pumpe trykkluft med høy hastighet og intensitet. Air slangemunnstykker kan festes enkelt på ventilspindlene. Slanger er tilgjengelige i forskjellige lengder og kan brukes til en rekke formål, foruten dekk, i en bil butikk, for eksempel med pneumatisk verktøy, til å søke spraymaling og til tjeneste kjølevæske linjer.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70800.html

Previous:
Next:

flate dekk