Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan ta av et dekk med en batteridrevet verktøy

En slitt eller punktert dekk på en bil må fjernes. Fagfolk på dekk butikker bruker en luft -drevne pneumatisk verktøy for å fjerne dekket fra bilen. Ta dine egne dekk hjemme med en oppladbar muttertrekker eller en manuell verktøy kalt en hjulmutternøkkel . Disse verktøyene er utformet slik at den passer over hodet til en lug mutter og gi momentet nødvendig for å fjerne et dekk for hånd. Du trenger
hjulmutternøkkel
Bil jack
Wheel hiver
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen på en jevn, flat overflate, engasjere parkeringsbremsen og slå av motoren . Kile bremseklosser foran og bak på hvert dekk som ikke kommer til å bli fjernet.
2

Legg enden av verktøyet, den batteridrevne muttertrekker eller hjulmutternøkkel over hodet på en lug mutter på dekket som skal fjernes . Løsne lug mutter etter noen omdreininger slik at den kan dreies for hånd , men ikke fjern det . Gjenta dette på alle de andre ørene på dekk .
3

Plasser bilen jekken under bilen på nærmeste jekke posisjon nærmest dekk skal fjernes. Hev bilen i henhold til jack instruksjoner , slik at dekket er hevet fra bilen med minst 4 inches .
4

Fjern lug nuts og løft dekk litt som du trekke den av bilens festeboltene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70878.html

Previous:
Next:

flate dekk