Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan erstatte en motorsykkel Tire Valve Stem

Motorsykkel dekk ventil stammer kommer i to stiler - skru inn og trykk-in. Begge typer tjener til forsegling rundt ventilstammen hullet i felgen og huset ventilstammen kjerne, som holder trykket i luftrommet inne i dekket /felgen montering. Press-in stammer er gummi forsamlinger som holdes på plass av presspasning mellom stammen og felgen hullet. Skru-i stilkene er gjenget metall-sammenstillinger med en gummitetning på innsiden av felgen, og en låsemutter som klemmer stammen på plass og komprimerer den indre tetning mot innsiden av felgen. Begge typene er lett erstattes med et minimum av spesialitet verktøy og opplæring. Du trenger
Skiftenøkkel (halvmåne skiftenøkkel)
Tire strykejern
Valve kjerne verktøy
Valve stem avtrekker
Rim beskyttere
Vernebriller
Gummihammer

Vis mer Instruksjoner
Fjerne Tire
en

Sett ventilen stammen verktøyet inn i ventilstammen og engasjere den i hakkene i ventilen kjerne. Skru ventilen kjernen i en retning mot klokken for å frigjøre lufttrykk i dekket. Fjern kjernen fra ventilen når trykket har blødd av.
2

Løsne rim lock (hvis aktuelt) og fjern eventuelle hjulvekter fra felgen. Lå dekket på sin side. Bryt perle på dekket ved å skyve dekket sidelengs på felgen med fast trykk. Beat gjenstridige perler med gummi hammer for å overvinne perle /rim tilkobling.
3

Installer felgen beskyttere og begynner peeling øvre perle av av felgen. Når den øvre perle er gratis, gjenta prosessen for den nedre perle, kommer opp av samme side av felgen som øvre perle.
Skifte en Press-in Valve
4

Sett ventilen stammen avtrekker inn i felgen side av stammen. Trekk stammen gjennom innsiden av felgen og kast den. Inspiser felgen ventil hull for skader eller misdannelser.
5

Sett den nye stammen gjennom hullet i felgen. Skru avtrekker på gjengene på stammen og spaken den nye stammen på plass i felgen. Fjern ventilen kjernen fra den nye stammen og installere dekket. Seat perlene av dekket med lufttrykk, så la presset til å blø av. Sett ventilen kjernen i stammen og skru den ned tett med ventil kjerne verktøyet.
6

Pump opp dekket til produsentens spesifikasjoner. Balansere dekk.
Skifte en Screw-in Valve
7

Fjern låsemutteren fra ventilen stammen. Skyv stammen tilbake gjennom rim og inspisere rim hull for skader.
8

Sett den nye stammen inn i felgen hullet og sørge for at gummipakningen på innsiden av felgen reir på plass i rim. Installere låsemutteren og skru den ned for hånd, deretter trekk den lett med halvmåne skiftenøkkel. Fjern ventilkjernen med ventilen kjerne-verktøyet. Installere dekk og blås den til setet perlene. La trykket blø av deretter installere ventil kjerne.
9

Pump opp dekket til produsenter spesifikasjoner. Balansere dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70751.html

Previous:
Next:

flate dekk