Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Radial lastebil dekk reparasjonsveiledningen

Radial lastebildekk bruke den samme kombinasjonen av slitebanen, lag, snorer og belter som passasjer dekk. Den primære forskjellen skyldes det antall lag. Personbiler har vanligvis fire lag, mens lastebildekk bruke seks eller flere lag for kraftigere konstruksjon. Styrken av lastebil radial forbyr ikke punkteringer fra spiker eller andre skarpe gjenstander. Reparere en stor lastebil dekk krever rengjøring av området, søker en lapp og plug and lufting opp dekket. Du trenger
Tire plug and patch
Tire flytende sement
Pre-buffer løsning
Hånd skraper
Håndholdt drill
1/4-tommers boret
Tenger
Wire cutters
Stitcher
Vis flere instruksjoner
en

Bruk tang for å fjerne eventuelle hindringer i det skadede området av dekket. Inspisere skaden. Rifter, riper, hull eller skiver som er større enn en kvart tomme på den indre fôr av dekket på at du bør skifte dekk.
2

Rens ut hullet med en håndholdt drill med en 1 /4-tommers bit. Ved å trykke på borekronen inn i hullet et par ganger vil nok rense hullet.
3

Påfør noen pre-buffer løsning på indre liner rundt hullet. Skrap området med en hånd-skrape til å rengjøre og fjerne ujevnheter fra duken. Tørk opp overflødig oppløsning og rusk med en fille.
4

Trekk en plugg gjennom hullet med en tang. Klipp pluggen flush med indre og ytre kanter av dekket.
5

Påfør et tynt lag av flytende dekk sement rundt plugget området på innsiden av dekket. La dette tørke i to minutter og patche sentrert over pluggen. Trykk plasteret fast på duken ved å rulle en stitcher (en rullende verktøyet med butte tenner) over overflaten av plasteret. La lappet området til å sitte i noen minutter før du manipulere dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70846.html

Previous:
Next:

flate dekk