Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan endre et dekk på en Prius

Alle har vært der. En punktering er et mareritt, uansett når eller hvor det byr seg. Heldigvis, skifte dekk på en kompakt Toyota Prius er enkel. Det er enda lettere hvis tid er tatt for å gjøre deg kjent med dekk utskiftingen før en flat skjer. Dette kan spare verdifull tid og unngå ytterligere stress. Du trenger
Spare Tire
Car Jack
Wrench
Vis flere instruksjoner
Fjerne Flat Tire
en

Park bilen på nærmeste flatt underlag, hvis mulig. Ta jack, håndtak, skiftenøkkel og reservehjul ut fra under midten dekk bord /aux-boksen i bagasjerommet.
2

Løsne hjulmutterne litt hjelp skiftenøkkelen. En sving til venstre er nok.
3

Plasser jekken under bilen med siden merket "A" mot utsiden av bilen, og sentrum hakk av jack i innretting med jack punkt (to små hakk i undersiden kanten av kjøretøyet ved siden av dekket).
4

Vri jack håndtaket for å heve bilen til flatt dekk er hevet litt fra bakken . Helt løsne og fjerne alle hjulmutterne, og deretter fjerne det skadede dekket.
Skifte dekk
5

Rense bort skitt og rusk fra hjulet kontaktflate. Bittesmå partikler kan føre til løsning av hjulmuttere når bilen går i bevegelse.
6

Juster hjulet mutter-spor og montere nødsituasjon reservehjul på hjulet kontaktflate. Litt trekkes hver hjulmutter jevnt for hånd (for å gjøre dette, bare starte på toppen mutteren og skru en rett over, og deretter en over fra det, og så videre for å beholde mønsteret går). Hold stramme hver jevnt inntil den koniske delen på slutten av hjulmutterne er i kontakt med reservehjul er "ansikt".
7

Senk bilen og finish for å dra hver mutter jevnt med skiftenøkkel. Sørg for å legge all kraft inn i dette!
8

Sett flatt dekk og alle andre verktøy som brukes i forbindelse med reparasjon tilbake i lagring under bagasjerommet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70755.html

Previous:
Next:

flate dekk