Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik fjerner reservehjulet på en 2001 Chevy Silverado

I 1999 lanserte Chevy en helt ny, mer moderne utseende pickup med et kjent navn, Silverado. Før utgivelsen av Silverado pickup, brukte Chevy Silverado navn for å identifisere den høyeste trimme nivå på sin C-og K-serie pickups. 2001 Silverado kom standard med en full-størrelse reservehjul. For å maksimere tilgjengelig plass, montert Chevy dette dekket under pickup seng. Dette gjør for mer plass i sengen og drosje, men fjerne reservehjulet fra under Silverado kan være litt vanskelig uten bestemte retninger. Du trenger
Factory verktøykasse
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Fold passasjerens sete fremover - på vanlige førerhus - og finne den Silverados verktøykasse dekselet bak setet. Fjern vingemutteren som beholder dekselet, og fjern deretter dekselet. Hvis Silverado har en utvidet eller mannskap cab, trekk oppover i baksetet pute, via loopen på bunnen av puten, for å avsløre verktøykasse.
2

Trekk ut verktøykasse i plast posen og montere reservehjul verktøyet ved å koble de rette barer i verktøysettet ende-til-ende.
3

se like over lisensen plate og finne den lille, tastet dekselet. Sett tenningsnøkkelen i den kodede dekselet og vri nøkkelen mot klokken for å låse den opp. Trekk tastet dekselet bort fra støtfanger, utsette en tube -. Dette er reservehjul heise forsamlingen tube
4

Sett reservehjul verktøyet inn i reservehjul heise montering rør til du føler at fritiden dekk verktøy kontakte reservehjul heise montering.
5

Fjern hjulmutternøkkel fra verktøyet kit og merker det er en firkantet øye i hjulmutternøkkel. Sett den eksponerte enden av reservehjul verktøyet inn i øyet i hjulmutternøkkel.
6

Vri hjulmutternøkkel mot klokken for å senke reservehjulet til bakken. Når dekket er sikker på bakken, fjerner reservehjul fra dekket festemekanismen - den metallkomponent i enden av reservehjul heise-kabel - ved å dreie holderen inntil det står vertikalt og lede den gjennom hullet i sentrum av felgen.
7

Slide dekket fra under bilen.
Installasjon
8

Fjern Silverado sin verktøykasse og forberede reservehjulet dekk verktøy ved å følge trinn 1 til 6 i delen "fjerning".
9

Vri hjulmutternøkkel mot klokken for å senke reservehjulet heise kabel og dekk holderen til bakken.

10

Skyv reservehjul under bilen med ventilstammen - gummi ventil som du legger luft til dekket gjennom -. mot bakken
11

Slå dekket honorar til står vertikalt, og før den gjennom hullet i midten av felgen. Slipp dekk holderen når den passerer gjennom hullet i midten av felgen.
12

Vri hjulmutternøkkel klokken for å heve dekket til sengen sin under lastebilen.
13

Fjern hjulmutternøkkel fra reservehjul verktøyet og trekk reservehjul verktøyet fra reservehjul heise forsamlingen tube når dekk seter i sengen sin.
14

Sett tastet deksel over reservehjulet dekk heise montering rør og vri tenningsnøkkelen med klokken for å låse den på plass.
15

Demonter reservehjulet verktøyet og legg den sammen med hjulmutternøkkel tilbake i verktøysettet bag. Sett verktøykasse posen tilbake i sin lagringsenhet -. Under baksetet i den utvidede cab og mannskap førerhus og bak passasjersetet i vanlige førerhus

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70915.html

Previous:
Next:

flate dekk