Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan fikse en Tire Valve Stem Leak

Flat dekk frustrere alle. Din første reaksjon kan være å endre dekk og få den reparert, men det er kanskje ikke nødvendig. Dekkene dine kan bare ha en dårlig ventil stammen. Ventilstammen gir mulighet til å fylle dekket med luft. Hvis det mislykkes, kan det begynne å lekke, slik at dekket skal gå flat. Kontroll og utskifting av en ventil stammen er en relativt enkel prosess du kan gjøre hjemme, du sparer tid og penger. Du trenger
Valve kjerne verktøy
Valve kjerne
Goggles
såpevann i en sprayflaske
Vis flere instruksjoner
Skifte en lekk ventil stammen

1.

Jekk opp hjulet. Ta på beskyttelsesbriller for å unngå mulig skade. Fyll dekket med luft igjen. Spray såpevann til ventilstammen. Ventilen har en lekkasje dersom du se såpe bobler dannes ved enden av spindelen. Trykk inn ventilen stammen i å la all luft ut av dekket.
2

Sett gaffeldelte fjerning tuppen av ventilen kjernen verktøyet inn i ventilstammen. Drei ventilen kjerne verktøy mot klokken for å fjerne ventilen kjernen fra ventilen stammen.
3

Bruk gjenget spiss av ventilen kjerne verktøy for å rense de indre gjengene i ventilen stammen.

4

Sett inn en ny ventil kjerne i ventilen stammen. Sett enden spissen av ventilkjernen verktøyet og skru ventilen kjerne inn i stammen. Fyll dekket med luft.
5

Plasser en ventil deksel på ventilstammen. Senk dekk og ta ut kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70756.html

Previous:
Next:

flate dekk