Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik installerer en Emergency Tire

De fleste moderne biler er utstyrt med en nødsituasjon dekk i stedet for en matchende full størrelse dekk for å spare plass i bagasjen. Installere nødsituasjon dekk er relativt enkelt. Den farligste delen er skiftet hjul på siden av veien. Enkle fremgangsmåter kan brukes for å begrense faren. Les videre for å lære hvordan du installerer en nødsituasjon dekk. Du trenger
Tire jack
Emergency fakler
Emergency dekk
Orange trekant
hjulmutternøkkel
Wheel låsebeslaget
Vis flere instruksjoner

1

Når dekket i utgangspunktet går flatt, er det viktig at du lede bilen til skulderen så raskt som mulig. Kjøre hvor langt på et flatt dekk vil deformere dekk felg og gjøre installere krisen vanskeligere.
2

Når bilen din er på skulderen, vær forsiktig når du går ut av bilen. Komme ut på passasjersiden er tilrådelig uavhengig av hvilken side den flate er på. Prøv ikke å sette tilbake til motgående trafikk.
3

Kjøretøyet bør alltid bære en nødsituasjon med nødbluss og oransje reflekterende markører. Ikke forlate hjemmet uansett hvor kort kjøretur uten en nødssituasjon kit. Ditt liv kan avhenge av å være godt sett av motgående trafikk. Hvis det er dagslys, kan du bruke nødsituasjon trekant og sted omtrent en bil lengde bak kjøretøyet. Hvis det er mørkt, bruker road fakler plassert to bil lengder bak bilen og beredskap trekanten en bil lengde bak kjøretøyet.
4 p Med beredskap markører på plass, fjern jekke enheten og hjulmutternøkkel fra kjøretøy. Hvis kjøretøyet har lug mutter låser, finn låsebeslaget å låse opp og fjerne den låste lug mutter. Påfør nødbremsen og bruke hjulmutternøkkel og nødvendig tilpasning for å løsne alle hjulmuttere. Kjøretøy bør forbli på bakken under denne prosedyren. Bruk jack å heve bilen slik at den flate dekket er av bakken. Fjern alle hjulmutrene og ta flatt dekk fra hjulet hub.
5

Du vil merke at krisen dekk er mindre enn den originale dekk. Dette er normalt. Monter nødsituasjon dekk på hjulet hub studs og hånd trekke til mutrene slik at dekket monterer jevnt mot hjulet hub. Koble ut jack og lavere bilen til bakken. Stram alle hjulmutrene i stjernemønster inntil tettsittende. Når dekket er på plass, gjenopprette sikkerhetsutstyr og sette gamle dekk i bilen lagringsplass. Emergency dekk er laget for å kjøre på eller under 50 miles per time, og til nærmeste verksted. Kjører fortere eller prøver å gjøre det hjemme er ikke en god idé. Nød dekk kan komme hverandre ved høyere hastigheter og slitasje på slitebanen ned på en lang reise.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70723.html

Previous:
Next:

flate dekk