Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik kontrollerer motoren lys på en 2002 GMC Truck

GMC lastebiler er en populær linje av lastebiler produsert av General Motors Co Du kan sjekke motoren lys på '02 GMC lastebil rett fra hjemmet, spare deg en tur til forhandler eller mekaniker. De on-board diagnose, eller OBD sendte datamaskinen lagrer feilkoder til den fra sensorer plassert i hele bilen. Når den oppdager en feilkode fra motoren eller utslipp system, lyser det "Check Engine" lys på instrumentpanelet. Du kan lese disse kodene for å finne ut nøyaktig hva "Check Engine" light betyr å bruke en OBD II code scanner. Dette kan kjøpes fra noen auto deler butikken. Noen butikker vil selv låne deg sin kode skanner for gratis. Du trenger
OBD II scanneutstyr
Tenningsnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Finn den diagnostiske port mellom rattet og midtkonsollen på dashbordet. Plugg OBD II kode skanner i den diagnostiske port.
2

Sett nøkkelen i tenningen og vri den til "On" posisjon, men ikke dra motoren rundt. Dette slår på de fleste code skannere. Hvis ikke, finner "On /Off"-bryteren på koden skanneren, og slå den på.
3

Vent koden skanneren til grensesnitt med datamaskinen og vise kodene. Bruk piltastene til å navigere i menyen og finne de "Slett Codes» eller tilsvarende kommando. Velg denne kommandoen og vente på koden skanneren for å nullstille lyset. Du vet det er ferdig når den returnerer til hovedmenyen.
4

Koble kode skanner og starte motoren. Kontroller at "Check Engine" light er slått av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70892.html

Previous:
Next:

flate dekk