Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Vil en Latex Sealant Stopp dekkanten Lekkasjer?

Dekk perler kan lekke flere grunner, blant annet feil i felgen eller gummi på dekket. Av denne grunn har produsentene forsøkt å bruke mange forskjellige typer fyllstoff for å forsegle dekk perler. Latex fugemasse kan gjøre en ekstremt effektiv valg å forsegle dekk perler fordi det kan fylle små hull og ujevnheter i gummi på dekket eller felgen. Latex Sealant er Liquid

Latex tetningsmasse likvide natur kan du kan børste den første sammensatte brukt til å forsegle dekk perler på flater som gummi og stål. Denne eiendommen vil tillate for enkel søknad til såret områder eller ujevnheter rundt felg og dekk.
Latex Sealant er Smidig

Latex fugemasse vil være fleksibel når det brukes til å belegge dekkanten området. Det vil fungere veldig mye som gummien i dekket. Det vil samsvare med dekkanten og metallet rim når du har fullført reparasjon, noe som åpner for elastisitet.
Latex Sealant vil vare

Latex tetningsmasse, når det brukes til å forsegle dekkets perler, vil vare så lenge som den forblir dekket montert på felgen. Siden materialet av latex er bondable, vil den forbli bundet til du fjerner dekket fra felgen. Den danner en fullstendig forsegling rundt gummi, siden luft og vær ikke kan trenge inn i obligasjonen, vil den forbli forseglet
Latex Sealant vil ikke skade

kjemisk. sammensatt av lateks fugemasse vil ikke skade metall eller gummi, noe som gjør det til et godt valg for en dekkanten tetningsmasse. Den latex vil bli en partner med gummi på dekket og handle som en del av dekket. Den latex tetningsmasse vil forby rust på metall felg og opprettholde en ren og solid bånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70903.html

Previous:
Next:

flate dekk