Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan vite når Dekk må skiftes

Det kan være vanskelig å vite når dine dekk må byttes ut. Du tenker kanskje ikke så mye om dem under ditt daglige reiser, men hvis du ikke bytte dem ut i tid, kan du oppleve en blow-out. Heldigvis trenger du ikke å være en mekaniker til å vite når dine dekk må byttes. Instruksjoner
en

Ta en krone, og plasser den i slitebanen på dekket slik at Lincoln hode er opp ned. Hvis du kan se pannen rett under håret, har tenkt å kjøpe nye dekk snart. Hvis du kan se øverst i håret eller den tomme plassen over det, bør du skifte dekk straks.
2

Kontroller slitasje barer i dekkmønsteret på dekkene dine. Dette er de små markeringer mellom de større løpebaner og de vokser større etter hvert som dekket slites ned. Når de blir jevnt med de dypere løpebaner, må du skifte dekk.
3

Se på slitebanen på forskjellige steder i dekkene. Dekkene slites ned ujevnt og mens en del kan synes å være solid, kan en annen har slitt ned langt forbi det punktet av å måtte byttes ut. Utfør penny sjekk på flere steder eller kontrollere slitasje barer på flere punkter. Hvis slitebanen er tynnslitt på noen av disse punktene, må du bytte dekk.
4

Sammenlign tråkker på alle de fire dekkene og merke noen store avvik mellom da. Hvis du ser et slikt avvik - spesielt mellom høyre og venstre forhjul - det kan bety at den ene enden er ute av justering og bør repareres før mye lenger
5

Sjekk om. noen ledninger eller kabler viser eller om det er noen synlige skader på dekkene dine. Synlige skader inkluderer buler i gummi, punkteringer, kutt eller noe som ikke kan fullt reparert umiddelbart. Noen tegn på skade betyr at dekket må skiftes, selv om det fortsetter å utføre normalt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70713.html

Previous:
Next:

flate dekk