Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik reparerer en RV Tire

Recreational Vehicles (RV) bruke tunge dekk vanligvis vurdert for høyere belastninger. Sideveggene på disse omfatter vanligvis seks lag (lag av gummi og cord) eller mer tilpasset vekten av RV. Veien farer fortsatt kan påvirke de tyngre dekk, noe som resulterer i punkteringer og leiligheter. En RV dekk er reparert på samme måte som alle andre slangeløse dekk. De fleste dekk og lube butikker vil reparere dekket ved hjelp av en plug-patch combo. Du kan koble en RV dekk i 15 minutter på siden av veien med et dekk reparasjonssett. Du trenger
Tire reparasjonssett
Tenger
Jack
Blokker blokker
Wire kuttere
Luftpumpe
Vis flere instruksjoner
1

Hev hjulet ut av bakken med en jekk plassert under akselen. Plasser chock blokker foran og bak de andre hjulene igjen på bakken.
2

Spin dekket til du ser hindringen. Fjern hindringen med en tang hvis det er nødvendig.
3

Sett reparasjonssett sin sonde inn i hullet, og dra den inn og ut et par ganger for å rense hullet. Dypp sonden i den medfølgende smøremiddel flaske og presse smøremiddel gjennom hullet med sonden.
4

inn en klebende pluggen inn i lukkede øyne kroken inkludert i reparasjonssett. Stikk støpselet helt gjennom hullet, og den litt ut av hullet omtrent halvveis. Kutt pluggen om lag en kvart tomme fra overflaten av dekket med avbitertang.
5

Pump opp dekket til anbefalinger fra fabrikken. Overvåke pluggen etter tegn på lekkasjer. Gjenta prosessen med to plugger hvis du oppdager en lekkasje. Senke bilen og ta ut kontakten og blokker blokker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70858.html

Previous:
Next:

flate dekk