Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Skrue Jack Beregninger

En skrue jack, eller Løfteskrue , er en jack som får sin trykkraft fra dreiing av en ledeskrue . En selvlåsende trapesformede gjenger er ofte brukt som en ledeskrue , men ballen skruer er ofte funnet i stedet. Linear Speed ​​

å finne den lineære hastighet ( v ) av en skrue jack i millimeter per minutt , multiplisere inngående aksel turtall ved bredden i mm av løfte skruen ledelse (som kan finnes ved å multiplisere skruens stigning i mm ved antallet starter på løfte- skrue). Dele dette resultatet av utstyret rasjon .
Input Torque

å finne inngangen dreiemoment på en skrue jack, multiplisere belastning ( i kilonewtons ) ved løfting skruen bly i mm for å få X , deretter multiplisere aktuatoren effektiviteten av aktuatoren girutveksling ved to av Pi å få Y. Divide X av Y. for strømtilførselen, skal multiplisere belastningen ved høyning rate ( i mm per minutt) og dele det av aktuatoren effektivitet ganger 60.000 .
Generell Motion

løftebevegelsen i kilowatt kan finnes ved å multiplisere massen av frekvensen av tyngdekraften ved heisen hastighet , og dele det med koeffisienten av effektivitet ganger 1000 . Den lineære bevegelse i kilowatt kan finnes ved å multiplisere den friksjonsmotstand ved den hastighet og dele det på 1,000 . Friksjonen motstand kan finnes ved å multiplisere massen av tyngdens akselerasjon ved friksjon .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70906.html

Previous:
Next:

flate dekk