Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

S2000 erstatning dekk Tools

Hondas S2000 er en to-dørs roadster først introdusert i 1999, og produserte frem til 2009. Basert på trim nivå, hadde 2008/2009 Honda S2000 to alternativer for å erstatte dekk: ved hjelp av den medfølgende reservehjul og utskifting kit, eller i CR modeller, forutsatt reparasjonssett. Tire Repair Toolbox

Alle Honda S2000, med unntak av CR trim, kommer med et mellomrom dekk og dekk erstatning verktøysett. CR kom med bare et reparasjonssett. Denne verktøykassen er innebygd i gulvet i bagasjerommet, slik at de verktøyene som skal lagres uten å påvirke generelle lasteplass.
Jack
p Dette jack har blitt spesielt utviklet for bruk med S2000. Honda anbefaler å bruke bare knekt designet for S2000 for å forhindre potensiell skade. Jekken har en saks-lift design som bidrar til å heve hjulet opp fra bakken for fjerning og utskifting.
Wheel Nut Wrench

S2000 er hjulmutter skiftenøkkel har en krok form og hylse på enden utformet for å passe hjulenes nøtter. Skiftenøkkelen brukes til å stramme og løsne mutterne, samt betjene jack. Når kontakten er under bilen, må det brukes med en utvidelse.
Jack Extension

Også inkludert i verktøysettet er en extender, som fungerer som en gå i mellom for jekken og Hjulmutternøkkel. Dette verktøyet er laget for å gjøre det enklere for deg å betjene jack bruke skiftenøkkel, med mindre obstruksjon eller belastning.
Reservedekk
p Med unntak CR trim modeller omfatter Honda S2000 et reservehjul i tilfelle uhell. Dette dekket anbefales bare for bruk på forakselen - Dette er for å forhindre skade på differensialsperre. Honda anbefaler også dette dekket aldri kjøres over 50 km /h, og bør alltid ha et trykk på 60 psi.
Dekkreparasjonssettet

Honda S2000 CRene har et reparasjonssett , som inneholder en luftpumpe med en strømledning og luftslangen, en flaske med fugemasse med en filler slange, og to utskifting påminnelse etiketter for dashbordet og dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70905.html

Previous:
Next:

flate dekk