Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan fikse en flat bildekk

Å vite hvordan man skal reparere et punktert dekk er en nyttig ferdighet, og kan komme godt med på dagligdagse bilturer eller langdistanse kjøring turer. It'sa juridisk krav i Storbritannia for å ha et reservehjul i bilen, så det er viktig å vite hvordan du fjerner et flatt dekk og erstatte det. Du trenger
Bil jack
Wheel brace
Reservehjul
Vis flere instruksjoner
en

Fjern hjulet trim fra hjulet som har flat dekk. Dette kan bli verdsatt av med den flate enden av bilen jack. Hjulet brace er et annet godt alternativ for denne jobben.
2

Løsne hjulmutterne med et hjul spenne. De slår mot klokken for å løsne, men en kort sving til høyre kan bidra til å løsne spesielt stramme hjulmutterne før du begynner å vri hjulet brace til venstre.
3

Place bilen jack mellom undersiden av bilen chassis nærmest din flat dekk og bakken. Følg instruksjonene for din bil jack og stram det på plass før det er i stand til å holde bilens vekt. Bruksanvisning er vanligvis trykt på siden av jack eller i din instruksjonsbok og har en tendens til å involvere en pumpe bevegelse av jack arm for å løfte bilen.
4

Fjern hjulmutrene fullt . Sett nøttene i en lomme eller annet sikkert sted, slik at de ikke rulle av. Fjern dekket ved å dra hjulet mot deg til den er fri for boltene.
5

Sett reservehjulet på plass ved å rette dekkets hullene med skruene på bilen og skyve på plass.

6

Bytt til hjulmutterne på boltene og stram dem på plass med fingrene.
7

Senk bilen jack og fjern den ved å følge instruksjonene fra produsenten.
Side 8

Bruk hjulet brace til stram boltene for å feste hjulet og presse hjulet trimme tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70794.html

Previous:
Next:

flate dekk