Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan Kontroller dekktrykket ventilhetter

Aftermarket dekktrykk ventilhetter kan kjøpes for alle typer kjøretøy. Disse press ventilhetter er fargekodet, viser et grovt anslag av mengden luft til stede i hvert dekk. Bare erstatte ventilen stammen caps med trykk ventil caps, og sjekk dem på en månedlig basis, slik at du kjører trygt, med riktig mengde luft i bilens dekk. Du trenger
Tire trykk ventil caps
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
en

inspisere hver trykkventil cap stamme på hvert dekk. Ventilkappen stammer vil vise fargen grønn hvis dekkene er riktig lufttrykk.
2

Fyll et dekk med mer luft, hvis trykket ventilkappen viser fargen rød. En rød ventilkappen betyr at dekket har mistet 2 til 3 pounds per kvadrattomme (PSI) av press.
3

Twist trykket ventilen mot klokken for å fjerne det fra ventilen stem. Plugg inn luftkompressor til 115 volts ekstra strømuttak i bilen. Slå på kjøretøyet for å drive kompressor. Plasser luftkompressor slangen på ventilen stammen og blåse opp dekket til riktig mengde, som vil bli vist på siden av dekket, på innsiden av førerdøren og i bilens brukerhåndbok.
4

Fjern luftkompressor av dekket. Vri trykk ventil cap med klokken til den sitter godt på ventilstammen. Trykket ventilkappen skal nå vise fargen grønn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70786.html

Previous:
Next:

flate dekk