Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Air Tire Verktøy

Flere luft systemer og verktøy skal benyttes ved endring eller reparasjon av dekk. Noen av dem har grunnleggende design og kan kjøpes på automatisk forsyning og jernvareforretninger. Andre systemer kan være mer komplekst og spesialisert, som brukes i reparasjon fasiliteter. Alle av dem har blitt brukt for dekk reparasjon og utskifting på et eller annet tidspunkt etter hvert reparatør. En ny butikk eier kanskje har lyst til å vite nøyaktig hva han trenger for å starte et dekk reparasjon virksomhet, eller gjør-det-selv-reparatør kan finne det riktige verktøyet for hans dekk reparasjon situasjon. Trykkluft Tire Machines

De fleste butikker har de tunge pneumatisk drevne dekk skiftere som Coats 4050A, som kommer i en ett-trinns, senter-post design. Disse tunge kommersielle skiftere fungerer raskt og effektivt for en rekke dekk skiftende anvendelser. De kjører off store tanker, som leveres ved å generere pumper for å drive de mekaniske spaker. Mer robuste modeller har kraftigere designelementer som tillater dem å arbeide på større lastebildekk.
Portable Kompressor Tanks

bærbar kompressor tank i fem gallon størrelse kan holde en trykkluft kostnad som gjør at den kan transporteres i feltet, hvor ingen elektrisitet kan fås for pumper eller andre kompressorer. De kan lades via en ventil åpning, holde kostnader, og deretter kan slippes ut en lav eller flatt dekk med vri av en ventil.
Luftdyser

Air dyser kommer i en rekke former og størrelser, noen med flex slanger og andre med rett skaft. De fleste har knapper eller utløser håndtak, at når deprimert, slipper en jevn strøm av luft i dekk. De har koblinger som tillater dem å feste til lange eller korte luft slanger. Noen har funksjoner for å endre hiver (luft hoder), og de fleste har en innebygd manometer for dekktrykk. Lese
Tire målere
Tire målere eksakt dekktrykk.

Tire målere lese dekktrykk og kommer i et par design: den rett pinne eller penn-type med en lang numerisk indikator, eller en liten stubby design som har en rund sporvidde. Både lese i PSI (pounds per kvadrattomme), og les dekktrykk.
Mini Auto Kompressor

automotive mini-kompressor arbeider av bilens 12-volts batteri system, vanligvis kopling til en sigarettenneruttaket. De har små elektriske motorer som driver et stempel som produserer trykkluft. De kommer godt med for beredskap personlig bruk, når reparasjon hjelp ikke kan skaffes. Noen auto min-kompressorer har lengre bly hookups som festes direkte til batteriet.
Air Chucks

Air biter kommer i forskjellige stiler og størrelser. De passer på enden av kompressor linjer og vanligvis ikke har noen på-av ventiler, med unntak av en fjærbelastet klype som holder dem festet til dekkets ventil-stammen. Mange kommer i messing og rustfritt stål design for lang levetid og beskyttelse mot fuktighet.
Bead seters

Bead seters stridsvogner har lignende design til den bærbare trykkluft tank. Bare bruken innebærer utlading en stor mengde luft som hjelper sete dekk perler når de trenger å bli utvidet plutselig. De kan levere flere høytrykks-kostnader, kjapt fylt på luft og sitteplasser både perler av dekket.
Pneumatisk Air Tools

vanlig luft innvirkning skralle som stikker av store eller små kompressorer kan enkelt fjerne dekk hjulmuttere. Det sjokk lug nøtter løse ved å levere miniatyr komprimerte hammerslag, som slår stikkontakter. De har håndholdte design og kommer i 1/4, 3/8 og 1/2-tommers størrelser, eller større størrelser for lastebiler og store trailere.

Rotary dekk buffere kommer i små håndholdte størrelser som luften innvirkning skralle og arbeid fra trykkluft. De har avtakbare hode design som tillater dem å buff, grind og skure innsiden av dekkene, hvor patcher må installeres. De roterer på et svært høyt turtall for å fjerne lag av gummi eller frynsete ender av stål belter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70802.html

Previous:
Next:

flate dekk