Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvor å Endre Lexus Dekk

Å vite hvordan du kan endre en bil dekk er en ferdighet alle bør mestre. Drivere vet aldri når et flatt dekk kan forekomme. Det er områder rundt om i landet der auto reparasjonstjenester er utilgjengelig. Disse kan også være farlige situasjoner der du trenger å endre dekk selv. Dermed er det viktig at hver sjåfør vet hvordan du endrer et bildekk. Lexus drivere er intet unntak. I hvert Lexus bil det er en full-størrelse reservehjul plassert i bagasjerommet under den avtakbare panelet. Her vil du finne dekk og alle verktøyene du trenger for å endre dekk. Du trenger
Car Jack
Lug-nut wrench
Spare Tire
Vis flere instruksjoner
en

Fjern reservedekket, lug mutter skiftenøkkel, og jack fra undersiden flyttbare trunk panel.
2

Løsne hver av mutrene på din flatskjerm eller skadet dekk. Du må løsne slepe nøtter mens bilen er fremdeles på bakken. For å gjøre dette, setter du skiftenøkkel i hver lug mutter og bruker en stor mengde kraft, vri nøkkelen mot klokken.
3

Sett inn din jekken under bilen i det angitte området i foran aksel din. Hvis den flate dekk er i ryggen, vil jack punkt være foran din bakakselen. Hvis din flat er i front sett med dekk, vil jack punkt være bak forakselen.
4

Pop krøllet slutten av lug mutter skiftenøkkel i sporet på kontakten din. Vri nøkkelen med klokka for å øke kontakten. Pass på at du øker din jack nok hvor flatt dekk er seks inches av bakken.
5

Fjern lug mutter skiftenøkkel fra jack din, og skru dine hjulmuttere helt.
6

Fjern flatt dekk, og sette inn reservehjul i stedet. Stram hjulmutrene på den nye dekk til de er godt på plass.
7

Nedre din kontakten til din Lexus bil er tilbake fast på bakken. Deretter fjerne jack og helt å trekke til mutrene på reservedekket.
8

Place din flatt dekk under den trunk panel der reservedekket ble en gang holdt. Returner jack og fastnøkkel til stammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70759.html

Previous:
Next:

flate dekk