Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik unngår Flat dekk

De fleste av oss tenker aldri flate dekk før de forlater oss strandet på siden av veien. Men mens den odde blow-out eller to er uunngåelig over en levetid på kjøring, kan du hindre at de fleste flate dekk skjer ved å ta noen forholdsregler. Du trenger
Tire manometer
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller lufttrykket på dekkene månedlig. Hvis trykket er for lavt, vil dekket sag og vil ikke støtte kjøretøyet. Over-inflasjon steder unødig belastning på veggene i dekkene, noe som øker sjansen for en flat. Finn ut den optimale trykket på dekk og sørge for at de forblir riktig oppblåst. Hvis de er over-oppblåst, slippe ut trykket ved å forsiktig tweaking ventilen på dekket. Hvis de er for lavt lufttrykk, fyll luft på noen lokale bensinstasjon.
2

Watch for objekter i gaten som kan føre til en flat. Dette inkluderer knuste flasker, spiker eller avfallsproduktene fra tippet-over-søppelbøtter. På motorveien, unngå å kjøre på siden av veien, hvor skarpe steiner og småstein kan føre til en flat. Hjemme, sjekk din garasje og gaten foran oppkjørselen din for å holde dem fri for skrot.
3

Roter dekkene regelmessig. Front dekk har en tendens til å slites ut raskere enn bakhjulene. Ved å rotere dem, kan du hjelpe forlenge livet samt bidra til å hindre en flat. De fleste produsenter anbefaler at du rotere dekkene hver 5000 miles.
4

Hold dekkene riktig balanserte og hjulet justering i god stand. En ubalanse i hjulene skaper ujevn press, noe som øker sjansene for en blow-out. Arbeid hjulet justering i din vanlige vedlikeholdsplan, sammen med oljeskift og andre forebyggende tiltak.
5

ikke overbelaste bilen. Vehicle kapasitet vekt (VCW) bestemmer hvor mye av en last bilen din kan håndtere. Når du går over den vekten, dekkene må bære den. Dette øker sjansene for å blåse ut eller flater ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70709.html

Previous:
Next:

flate dekk