Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan Patch en Flat Tire

Når du får et flatt dekk, er det enkleste å gjøre bytte den ut for en reserve. Men hvis reserve skal ikke repareres og skadene på dekk er ikke alvorlig, kan en patch gi en tilstrekkelig midlertidig løsning inntil du kan skifte dekket. Du kan lappe et dekk lett ved å følge noen instruksjoner. Du trenger
Air kompressor
Husholdningenes renere
White tape
Tire reparasjonssett
Vis flere instruksjoner
en

Finn de skadede områdene dekket. Du kan lappe et punktert dekk hvis det er en punktering eller en begrenset mengde skade, men bred skala blow-outs trenger en full utskiftning. Patches fungerer best for enslige punkteringer som de som er forårsaket av negler. Du bør bare forsøke å lappe et dekk som er skadet på trinnene (den delen som berører veien) snarere enn sideveggene.
2

Fyll dekket med en luftkompressor hvis du ikke kan bestemme hvor lekkasjen er. Spray overflaten med en husholdning renere som 409. Undersøker overflaten av dekket, etter hvilket som helst punkt hvor væsken er skumming eller bobler. Det er plasseringen av lekkasjen din.
3

markere stedet med et stykke hvit tape, fjern eventuelle fremmedlegemer fra lekkasjen med en tang eller lignende verktøy. Du må fjerne det punkterte dekket før du kan oppdatere den.
4

Rens ut hullet med en pakke eller riktig dimensjonert verktøy for å fjerne noen biter av dvelende avfallsproduktene fra den. Man bør være med i noen dekk reparasjonssett, men du kan bruke en sirkulær fil eller lignende verktøy hvis det passer i hullet. Du ønsker ikke å være å fjerne noe mer av dekkets materiale, bare sørg for at det eksisterende hullet er ren og fri for kanter.
5

Tråd reparasjonen plug gjennom sin innsetting verktøy (både bør være tilgjengelig i dekkreparasjonssett) og sett den inn i punktering. Det bør gjøre en tetning tett nok til å motstå lufttrykket som vil bli utøvet på det. Det bør være en liten del av pluggen fortsatt viser fra hullet.
6

Trim overflødig pluggen bort fra dekket og forsegle den med en tynn gummi patch. Kontroller at verken lappen eller pluggen stikker ut for langt fra resten av dekket: du vil at overflaten skal være så smidig som mulig
7

Re-pumpe opp dekket til sin rette trykk og. plassere dekket tilbake på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70710.html

Previous:
Next: No

flate dekk