Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik bruker du en Dekk-Patch Kit

Veier og motorveier er strødd med diverse skarpe gjenstander som noen ganger gjør sin vei inn i en av bilens dekk. Hvis venstre unfixed, kan dette resultere i en flat. Det finnes ulike måter å løse dette problemet, en av de mest effektive være et dekk-lappesaker. Et dekk oppdateringen kan tilby en nesten permanent løsning på hvilket dekk. Her er hvordan du bruker et dekk-lappesaker. Du trenger
Dekk-lappesaker
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Bytt ut hvilket dekk med et reservehjul hvis det er mulig. Patching et dekk er egentlig enklere når det ikke er på bilen. Det er også mye tryggere å fikse dekk i komforten av din egen innkjørsel.
2

Undersøk hvilket dekk og finn fremmedlegeme. Fjern objektet fra dekk. Du må kanskje bruke tang for å løsne objektet. Kast den utenlandske element.
3

Dekk spissen av patch-kit probe med noen dråper av gummi sement. Sett inn steketermometeret inn i punktering på dekk. Ved hjelp av en vridende bevegelse, flytte sonden inn og ut av punktering. Dette tjener til å bruke gummi sement mens rengjøring av dekk punktering.
4

Fjern en av de utbedringsstaver fra settet og tre den gjennom nåløyet av sonden, stopper ved sentrum av stripe . Igjen, påfør noen dråper av gummi sement til tuppen av sonden.
5

Skyv sonden og reparasjon stripe i kanyle (dette kan være vanskelig med mindre punkteringer) til bare om lag en fjerdedel -tommers av stripen stikker ut av dekkets overflate.
6

Lag en 1/4 omdreining med sonden, og dra sonden ut av dekket. Plasteret bør forbli i dekket når du fjerner sonden.
7

Trim reparasjonen stripe som stikker ut av dekket ned til ca 1/8 av en tomme.
8

Bruk en luftkompressor til å erstatte all luft som kan ha lekket ut av dekket. Dekk bør re-blåses opp og klar til å komme tilbake på veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70707.html

Previous:
Next:

flate dekk