Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan endre et traktordekk

Traktorer er tunge kjøretøy. Bytter ut en gammel slitt dekk er ikke en lett oppgave, spesielt hvis du aldri har endret et dekk. En traktor dekk er tung, og selv om du er en ekspert, må du følge en viss forsiktig tilnærming til å fullføre denne oppgaven. Du trenger
Tire
Bricks
Heavy duty jack
Tire jern
hjulmutternøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Samle alle verktøy og rekvisita som trengs for å endre traktordekk. Denne måten alt av utstyr vil være på hånden, og jobben vil gå mye raskere.
2

Park traktoren på et jevnt underlag uten humper. Dersom du endrer en bakre dekk, plassere noen klosser foran forhjulene. For å endre et forhjul, plassere klosser bak bakhjulene.
3

Sett heavy duty jack nær dekket som må endres. Ordne det sikkert under metall traktor. Les traktoren bruksanvisningen hvis du ikke er sikker på hvor du vil plassere jack.
4

Løft dekket av bakken ved kontinuerlig spy jack. Bruk et dekk jern for å fjerne hjulkapsel, hvis det finnes. Plasser en hjulmutternøkkel på lug mutter og press mot klokken for å løsne det før det løsner. Fjern alle mutrene som bruker samme teknikk.
5

Juster det nye dekket med hjulboltene og satte den sikkert i hule metall del av traktoren. Plasser mutrene tilbake i sine stillinger og stram med hjulmutternøkkel.
6

Senk jack nøye for å få ned traktoren. Når dekket treffer bakken, fjerne jack. Dobbeltsjekke slepe nøtter før du fjerner alle apparater fra traktoren.
7

Place hjulkapsel på det nye dekket. Bruk kraft for hånd for å låse det på plass. Fjern klosser fra hjulene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70706.html

Previous:
Next:

flate dekk