Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan få Spare Tire ned på en 2006 GMC

GMC er en divisjon i General Motors Corporation som produserer lette lastebiler og sport nyttekjøretøyer. Modern GMC og Chevrolet (også eid av GM) lastebiler er nesten identiske, og er produsert på samme samlebånd, selv om GMC sport unike grensesnitt styling. De fleste produsenter av lette lastebiler installere reservehjul under bagasjerommet seng for å spare plass i sengen selv. For å få tilgang til reservehjul på eldre lastebiler, måtte du krype under sengen, løsne braketten, og senk reservehjul for hånd. Du kan senke reservehjulet på 2006 GMC i løpet av få minutter og uten å måtte krype under bilen. Du trenger
Tire skiftende verktøysett
Vis flere instruksjoner
en

Åpne dekk endre verktøy ved å fjerne dekk jack bak setet, eller bak baksetet i utvidet førerhus. Løsne vingemutteren som holder kontakten i en retning mot klokken. Løft opp jekken og sett det til side.
2

Fjern vingemutteren som fester verktøylommen ved å spinne det mot klokken. Sett mutteren til side. Ta av dekk endre verktøy fra verktøyet kit posen.
3

Åpne plastdekselet på baksiden støtfanger ved siden av lisensen plate for hånd. Bruk tenningsnøkkelen til å åpne dekselet Når lastebilen har låsing reservehjul alternativet.
4

Skyv de to lange, rette jack håndtaksforlengelsene fra verktøylommen sammen inntil de klikker. Sett den riflede kvadratiske enden av forlengelsen inn i hullet i den bakre støtfangeren til den når senking mekanisme.
5

Plasser hjulmutternøkkel fra verktøylommen på den andre enden av jack håndtaket forlengelse og slå den i en retning mot klokken inntil reservehjul når bakken.
6

Fjern hjulmutternøkkel fra jack håndtaket forlengelse. Bruk hektet enden av skiftenøkkelen til ulempe dekket senkekabel og dra det mot deg for å dra dekket fra under bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70768.html

Previous:
Next:

flate dekk