Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Dekk reparasjon Retningslinjer

Riktig reparere et dekk er en viktig del av bilbransjen sikkerhet. Hvorvidt en dekket kan repareres vil avhenge av størrelsen av en punktering og dens plassering. I de fleste tilfeller små punkteringer, som de laget av en spiker, kan repareres. Også ta hensyn til dekkslitasje indikatorer samtidig som reparasjon. Punktering Reparasjoner

En punktert dekk er en ulempe som er i utgangspunktet "repareres" ved å erstatte punktert dekk med reservedekket. Imidlertid må det punkterte dekk som skal repareres så snart som mulig. Dekk reparasjoner er enkle, i teorien. Imidlertid, i praksis, de er vanskelig. Det første du må gjøre er å finne punktering. Ofte kan du se objektet som punkterte dekket. Hvis du kan, markere området i tilfelle objektet faller ut. Hvis du ikke kan finne objektet som forårsaket punktering, fylle dekket med luft og flyter det i et kar med vann. Du kan finne punktering ved å se etter bobler i vannet. Nøye markere punktering.

Ta deretter dekket fra felgen. Du kan gjøre dette med en rekke dekk fjerning verktøy. Når dekket er av felgen, sette en gummi plugg i punktering enten ved hjelp av en tynn skrutrekker eller et verktøy utviklet for plug innsetting. Pluggen er satt inn ved å trykke den gjennom punktering fra slitebanen siden av dekket. Pluggen skal følge stien av objektet som punkterte dekket.

Når pluggen er på plass, patch dekkets indre liner med en sopp formet dekk lappesaker. Sikre vedheft mellom lappen og dekk. Med disse to patcher på plass, bør dekket være klar til å bli spent på felgen og oppblåst.
Punkteringer som bør ikke repareres

sidevegg punkteringer, selv små seg, kan påvirke hvordan dekk bøyer. Denne endringen i bøyning kan påvirke den strukturelle integritet av dekket og øke varme, og dermed forårsaker dekk feil. Reparasjon av sidevegg punkteringer anbefales ikke. Reparasjon av store slitebanen punkteringer er heller ikke anbefalt fordi den strukturelle integriteten av dekket kan være kompromittert.

Effekter på Hastighet

Fordi forskjellige punkteringer har ulike effekter på dekk, de fleste dekkprodusenter vurdere hastigheten vurdering av høy ytelse dekk til å bli betydelig senket av en punktering. Det er ingen måte å vite hvordan punktering påvirker belter og komponenter i dekket og hvordan reparasjonen kan påvirke flexing og varmeutvikling i en høy-ytelse dekk. Hvis du reparasjon, eller har reparert, en high-performance dekk, er det best å begrense hastigheter på det reparerte dekket.
Kontroll for dekkslitasje

De fleste dekk har slitasje indikatorer bygget inn i dekkmønsteret. Dekkslitasje indikatorer er rygger av gummi i sporene av et dekk slitebanen. Et dekk bør byttes når slitebanen slites ned til nivået av rygger i sporene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70745.html

Previous:
Next:

flate dekk