Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik starter en Writing Journal

En skriftlig journal hjelper deg å forbedre dine skriveferdigheter samtidig dokumentere dine drømmer, minner og tanker samt poesi og noveller. En skriving journal trenger ikke å være en fysisk journal, men det kan være digital i tillegg. Enten du ønsker en digital dagbok eller fysisk en, er nøkkelen til å starte en skriftlig journal lyst til å skrive. Det fine med å starte en personlig skriftlig journal er at du ikke trenger å skrive det til spesifikasjoner av andre, det er bare din og for dine ideer, drømmer, tanker og diverse notater knyttet til skrivingen din håndverket. Du trenger
Pen eller penn sett
Chest eller bæreveske
Vis flere instruksjoner
Fysisk
en

Velg en bærbar PC med fôret papir i kablet , bundet eller løsblad. Du kan skrive mer på en side med college-styrte papir, men bruk wide-styrte papir hvis du hvis ønsker å skrive stort og tydelig.
2

Signer innsiden av omslaget på den bærbare, merking det som skrivingen din journal. Hvis du er seriøs om å holde tidsskrifter, vil du til slutt ha mer enn én. Så merke det med en # 1 eller hva vil hjelpe deg med å kategorisere tidsskrifter
3

Skriv den første siden av skrivingen din journal;. En nyttig begynnelse kan være en liste over ressurser for å forbedre din skriving. Du kan også skrive din egen personlige hilsen til deg selv å gi deg selv inspirasjon til å skrive side opp og side ned i ditt nye tidsskriftet.
Digital
4

Høyreklikk på skrivebordet og opprette en ny mappe. Navn mappen "My Writing Journal."
5

Åpne et nytt tekstdokument i hvilken programvare du bruker til å skrive. Begynn din første bilagsregistrering som du ville gjort med en fysisk journal med en hilsen side eller introduksjon for å hjelpe inspirere deg.
6

Lagre dokumentet som en tekstfil, men gi det et navn med dato og noe langs linjene av "Skrive Journal Page One." Lagre dokumentet i skriftlig journal mappe på skrivebordet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70744.html

Previous:
Next:

flate dekk