Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik reparerer Motorsykkeldekk

Alle som kjører motorsykkel vil til slutt finne seg selv med et punktert dekk. Å vite hvordan man skal fikse en flat motorsykkel dekk er en praktisk ferdighet som helst, og i noen tilfeller kan holde rytteren fra å være strandet på siden av veien. Disse instruksjonene forklarer prosessen med å bruke plugger for å reparere en slangeløse motorsykkel dekk tilstrekkelig til å tillate rytteren å ri en butikk der en permanent løsning kan komme på plass. Du trenger
Tire plugging verktøyet
Tenger
Auger
plugger
Cement /lim (noen kits)
CO2 patron eller dekk pumpe
Vis flere instruksjoner
en

Identifisere årsaken til flatt dekk, og fjern det. Hvis punktering er ikke lett å finne, gni såpevann over dekk og leter etter bobler som kommer fra overflaten kan bidra til å identifisere plasseringen av problemet.
2

Rengjør hullet med en skrue typen verktøyet. Det hjelper også å ha kantene litt grov, siden det gir en bedre overflate for pluggen å holde seg til. Dette gir også en mulighet til å sørge for at det ikke er noen tårer i flatt dekk. Hull i en motorsykkel dekk kan fikses, men revet dekk må byttes.
3

Cover plugge materiale og hullet med lim eller sement om nødvendig for den type reparasjonssett tilgjengelig. Ikke alle kits krever dette trinnet, og noen plugging materiale som allerede har et belegg av lim. Følg instruksjonene på emballasjen nøye på dette trinnet. Ikke vær snau med limet, men ikke bruk så mye det kan ikke gjøre en god forsegling.
4

Sett plugge materialet inn i dekket plugging verktøyet. For vanlige "sopp" plugger, åpne dekk plugger verktøy, holder den gjengede enden opp, og sentrer pluggen i tønnen med sjampinjong cap på toppen. Skru dekk plugger verktøyet ned til stasjonen stang kommer i kontakt med pluggen. Legg enden av verktøyet mot punktering i dekket og skru fast drivstangen inntil dysen er innstilt på punktering. Deretter skru stempelet inn i munnstykket.
5

Sett pluggen inn i hullet i dekket. Skyv drivstangen inntil pluggen tvinges hele veien gjennom. Bruk en tang til å trekke ut kontakten sakte og skikkelig slik at det strekker seg til omtrent to inches. Etter å ha sluppet ut pluggen skjære halen stikker ut fra den reparasjon i flukt med dekket. Ikke dra ut kontakten mens kutte den. Unnlatelse av å trimme pluggen fører det til å strekke og dra hvert som dekket snur seg og trekker pluggen ut av formen forårsaker det å lekke, og muligens også til å trekke helt fra dekket.
6

La pluggen sitte i 10 til 15 minutter å bli helt stille. Gummien ser ut til returen til full størrelse umiddelbart etter å ha blitt strukket, men det kan ta noen minutter å bli helt stille. I kalde temperaturer ventetiden er enda viktigere enn om det er varmere på grunn av stivheten i gummi, og den bremset angitt tid for lim eller sement.
7

Fyll dekket med et CO2 kassett eller dekk pumpe. CO2-patroner er bare bra for en bruker så det er viktig å få det godt på plass slik at luften slippes går inn i dekket heller enn å rømme. Avhengig av størrelsen på dekk, og trykket trengte det kan ta mer enn én patron for å få dekket tilbake til kjøring press.
8

Test dekket reparasjon. Hold hastigheter svært treg for de første 10 eller 15 minutter etter reparere et punktert dekk på en motorsykkel og komme tilbake på veien. Etter ridning ca 15 minutter, stoppe og sjekke lufttrykket i dekkene for å sikre at reparasjonen fungerer. Hvis reparasjonen utgangspunktet synes å bli arbeider, fortsette å kjøre i fornuftig hastighet, men sjekk dekktrykket minst hver time eller så. Hvis reparasjonen har en langsom lekkasje, fortsett å overvåke lufttrykket regelmessig til dekket kan bli sett på av en profesjonell. Hvis reparasjonen lekker luft raskt, fjern pluggen og gjenta hvert trinn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70725.html

Previous:
Next:

flate dekk