Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan å lappe et dekk

Ha en spiker fast gjennom et dekk, og det er å miste luft? Jeg vil vise deg hvor enkelt det er å lappe et bildekk ved hjelp av en plug patch. Du trenger
Håndverktøy, fastnøkkel osv.
Jack eller heise å løfte bilen
Tire demontering verktøy
Patch plug
Vulcanizing lim
Patch Scuffer og roller

Vis mer Instruksjoner
en

Fjern dekk som har luftlekkasje, markere hvor luftlekkasje is.Dismount dekket fra felgen slik at du kan jobbe på innsiden av tire.Look på innsiden av dekket for å finne skrue eller spiker.
2

Mark rundt skruen med noe du kan se, slik at du vet hvor du skal gjøre reparasjoner.

3

Fjern skruen eller spiker, Gruva ble en phillips så jeg brukte en skrutrekker og slått ut skruen.
4

hjelp av en rasping verktøy skrapemerker på innsiden av dekket før det er glatte rundt hullet, sørg for at den er stor nok til at oppdateringen vil dekke det.
5

Bruk børsten i vulcanizing væske og påfør et tynt lag tilstrekkelig til å dekke patch, men ikke nok å få den til pool opp. Vent 5 til 10 minutter for væsken tørke (følg anvisningene på etiketten).
6

Ta av det beskyttende dekselet på den klebrige siden av pluggen lapp og forberede seg til å sette det inn i dekket hullet.

7

hjelp jevnt press presse pinnen av pluggen patch gjennom hullet i dekket. Linje opp lapp der du vil den skal være når den kontakter dekk.
8

Bruk tang til å trekke på pinne enden mens du presser på lappen slutten, gjør dette til du føler at oppdateringen flate ut mot dekket. Pinnen vil trekke av mops når det er hele veien gjennom.
9

Bruk patch roller for å sikre at plasteret sitter fast hele veien ned på dekket.
10

Mount og luft opp dekk, balanse før du installerer tilbake på bilen. Klipp av overskytende plugg som stikker ut gjennom hullet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70727.html

Previous:
Next:

flate dekk