Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan vet jeg om dekk passer på felger

Hvis du bytter dekk, bør du først fortelle om de nye modellene vil passe på felgene på bilen din. Eller hvis du oppgraderer din felger, vil du sørge for at dekkene vil passe. Innhenting beregningene du trenger for å ta slike beslutninger er enkelt. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Mål felgene. Du leter etter total diameter, bredde og offset. Mål med et målebånd for nøyaktige resultater. Felgbredde måles mellom flensene (den delen som den perle av dekk innslag). Sørg for å måle det fra de spesifikasjonen. Hvis du har en eiers manual for bilen din, som bør inneholde informasjon og du kan spare tid ved å hoppe over denne målingen.
2

ut om de nye dekkene du ønsker vil passe bilen din og om de er hensiktsmessig for den type kjøring du gjør. Sjekk dekkets koden (streng med bokstaver og /eller tall skrevet på siden). Den første bokstaven viser hvilken type bil de er for. "P" for personbiler, "LT" for lett lastebil og "T" for et reservehjul.
3

Sjekk den inter-hull diameter på dekkene og sørge for at den samsvarer med diameteren på felg. Du kan ikke sette en 15-tommers dekk på en 16-tommers felg eller en 17-tommers dekk på en 15-tommers felg.
4

Få dekkets felgbredde anbefalinger. Dekkene har ganske fleksible sidevegger, som vil tillate dem å passe en rettferdig rekke felgbredde. Sørg for at dekkene passer innenfor rekkevidden av felg bredde.
5

Trekk diameter på dine felger fra total diameter på dekkene som er på felger (fra slitebanen-mark å trå-merket) og dele resultatet med to. Resultatet er dekkets sidevegg høyde. Du kan også få dette tallet ved å multiplisere dekkets oppført bredde (de første 3 tallene på koden sin etter brevet, målt i mm) ganger dekkets oppført sidevegg høyde prosentpoeng (tallene etter skråstreken på koden sin: prosentandelen av sin bredde ).
6

sammenligne dekkets sidevegg høyde til sidevegg høyde på de nye dekkene. De bør være så nær hverandre som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70716.html

Previous:
Next:

flate dekk