Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Du kan installere en slange i et slangeløst dekk?

Et dekk med en punktert sidevegg eller rim lekkasje kan bli vanskelig å tette. Dette kan skje med bildekk, sykkeldekk, MC-dekk og landbruksmaskiner dekk. I noen tilfeller kan du plassere en slange inn i et slangeløst dekk. I andre tilfeller vil det være farlig, og er ikke anbefalt. Sykkel Dekk

Slangeløse sykkelfelger kan kreve endring hvis du ønsker å installere et rør inn i dekket. Hvis felg er skadet eller du kan ikke få en god tetning, installere et rør kan gjøre dekk brukbart igjen. Et rør kan også gjøre dekket mer holdbar i svært tøffe kjøreforhold. Du har kanskje å bore ut ventilen hullet i felgen til å gjøre en sykkel tube passform. Pass på å bruke en fil på kantene av hullet slik at den ikke skjære i ventilstammen.
Motorsykkeldekk

fleste slangeløse motorsykkeldekk vil akseptere en slange, selv om du kanskje nødt til å bore ut hullet for ventilstammen for det til å passe. Ved montering av rør, vær forsiktig så du ikke klemmer den med dekk jern du bruker til igjen dekket. Som du fylle dekk, sprette den rundt det å jevne ut røret og hindre den fra å bli klemt eller karret mellom felgen og dekket.
Automobile /Truck Tires

Ikke installer rør inn i en radial bil eller lastebil dekk. Mest slangeløse felger har en dråpe sentrum. Fallet sentrum hindrer røret fra å lage god kontakt med dekket. Dette kan føre til skader på felgen eller plutselig utstrømming av luft fanget under røret og et fall i lufttrykket inne i røret kroppen. Slangeløse dekk har tykkere sidevegger enn tube dekk. Det indre røret hjelper bærerøret dekksidene, og dette bidrar til å opprettholde positiv kontakt mellom dekket og det indre røret. De stivere radial sideveggene forårsake friksjon med det indre røret, og dette kan føre til svikt i rør eller sideveggene, og plutselig utblåsning mens du kjører.
Gressklippere og traller
< p> Legge til en slange til en gressklipper dekk, hage trailer eller trillebår dekk er relativt enkel og kan forlenge levetiden på dekket. Pass på at du ikke klemmer røret med dekk jern som du setter inn igjen perlen. Fyll fullt, og deretter la all luften ut igjen til setet røret jevnt. Deretter fylle røret til det anbefalte trykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70760.html

Previous:
Next:

flate dekk