Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan fikse et punktert dekk med en reparasjon Bottle

Hvis dekket er flatt og du har det travelt, jekke opp bilen, få ut alle dine verktøy for å bytte dekk og sette på reservehjulet fra bagasjerommet kan ta for lang tid, og ikke minst skitne opp klærne. Du har et alternativ: Du kan bruke en flaske med luft og fugemasse utviklet for å blåse opp dekk og forsegle punktering før du kan endre eller reparere dekket. Du trenger
Tire inflator /fugemasse
white spirit (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Fjern lokket fra ventilen stammen av flatt dekk . Legges til siden der du ikke vil forlegge det.
2

Skrue slutten av dysen kan av dekk inflator /fugemasse på ventilen stammen av flatt dekk. Du vil høre luften begynner å gå inn i dekket, og du vil se "skummende" løsning når den passerer gjennom det gjennomsiktige røret mellom boks med inflator /fugemasse og ventilstammen.
3

Tøm kan av dekk inflator /fugemasse inn i dekket, og deretter skru den fra ventilen stammen. Sett på lokket på ventilen stammen på dekket. Sett lokket tilbake på kan for sikker deponering.
4

Umiddelbart kjøre bilen for et par miles å spre skum på innsiden av dekket. Hodet mot en bensinstasjon med en luftkompressor.
5

Pump opp dekket til riktig trykk, som angitt i instruksjonsboken eller på sideveggen av dekket.
6 < p> Har dekket repareres av fagfolk så snart som mulig. Fortell dekk reparasjon profesjonell at dekket inneholder dekk inflator /fugemasse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70776.html

Previous:
Next:

flate dekk